AudraV parašė:
Na pirma karta girdziu kad sioje klinikoje galima gimdyti..
na tikrai kad toje klinikoje Park roude tikrai negalima gimdyti, nebent yra kazkur kazkokia kita ir mes apie ja nezinom......
AudraV parašė:
Na pirma karta girdziu kad sioje klinikoje galima gimdyti..
na tikrai kad toje klinikoje Park roude tikrai negalima gimdyti, nebent yra kazkur kazkokia kita ir mes apie ja nezinom......
mazonawiciene1 parašė:
na nebent yra kokia kita
kaip jums sekesi pas ginekologe privaciai?
AudraV parašė:
na nebent yra kokia kita![]()
kaip jums sekesi pas ginekologe privaciai?…
na normalei. ji mane patikino kad viskas gerai ir nera reikalo perdyventi. sake jei matys kad kazkas netaip tai ji mane pasiguldys i savo privacia klinika londone, o seip sake viskas gerai. leliukas pastovei miega ant galvos ir nepajudinamas yra. seip as db isitikinau kad kai leliukas guli ant galvos tai tada eina nesvarios isskiros o jei viskas svaru grazu tai tada leliukas guli normalei.o seip dabar jauciuosi normalei balandzio 3 vel einu i skana gal jau pasirodis kas yra.
mazonawiciene1 parašė:
labukas. as pirma karta girdziu apie privacia klinika peterbore kurioje galima gimdyti. as zinau privacia klinika ir ten kiekviena men lankausi bet ten tik pasitikr…
Aciu uz atsakymus, tikrai nezinojau kad negalima gimdyti
ilarija parašė:
Aciu uz atsakymus, tikrai nezinojau kad negalima gimdyti![]()
nera uzka . tikrai ten gimdyti negalima ir vienas apsilankimas kainuoja 80 sv. taip kad gimdysim peterboro ligoninej kad ir kaip butu gaila.
o as kai pradejau kraujuot 8nestumo savaite, nejau pas midwife, iskart greitaja kvieciau.. tai isveze mane su nestuvais, apziurejo viska, sirdi klause vaiko, skana dare, kakleli tikrino.. bet buvo viskas gerai, tiesiog buvo tos dienos kai turejau kaip tik sirgt ir pakraujavo.. nu bet prieziura super, sokinejo visi aplink kaip apie princese... kai jau toks ivykis reikia lekt i ligonine
Miraele parašė:
Sveikutes, jungiuosi ir as prie jusu ;) nors mums dar lb nedaug laiko,bet tikimes jog viskas bus gerai ;)
Sveikute sveika prisijungusi
kiek laiko jums ?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai