xaciux parašė:
na tikiuos nebe tiek jau daug ir laukt
![]()
mhm, kitą savaitę įlipsi į mano roges
xaciux parašė:
na tikiuos nebe tiek jau daug ir laukt
![]()
mhm, kitą savaitę įlipsi į mano roges
ramuma parašė:
mhm, kitą savaitę įlipsi į mano roges![]()
tikiuosi islikti rami
kas gali sunkiai sektis... nors visa si cikla net nzn kelinta cd ir t.t nu nieko nesekiau
Emilija parašė:
Lauksim geru naujienu![]()
Būtinai pranešiu kaip ką nors žinosiu
Emilija parašė:
ziuriu ziuriu, man tai gerai, apar vieno kad pykan belenkaip siandienasiandiena buvo geras, vedziau suni pasivaikscioti ji pasiko tai vos vos susilaikiau neapsivemusi, va ir db rasau ir ziaugcioju
nu siaubas kazkoks
![]()
![]()
db vyras isleke i poliklinika, nes sake labai daug liaukocitu, tai plauciu nuotrauka darys
![]()
žiūriu tau nė kiek nemažėja pykinimas, tik didėja
iki kelinto mėnesio su Titu pykino?
Bjauriai pajuokausiu, ot būtų buvęs grožis, dvi krrūvelės viena kitos pūpso
laikau kumsčius už tavo vyrą
tikiuosi tie liaukocitai šiaip dėl didelio nusilpimo, kurį greitai atstatysit
laikykites... kas jei ne moteris atlaikys visus ketrusi kampus
Oi planiukes planiukes jus
smagu pasiskaitinet jusu situos pokalbiukus
mes su vyru kaj norejom antro leliuko irgi planavom planavom ko tik nedarem abu bet nieko.. ir kaj nusprendem kad matyt dar nelaikas gyvenom yprastu ritmu ir ka sau manot,ant kito ciklo vietoj raudonuju juru pasirode || :DD Mum tiko posakis "Mes planuojam o Dievas juokiasi"
o kai neplanavom ir pavyko
Sveikos merginos,
Uchh kiek jus cia priraset buvau truputi uzsivertus darbeliais nieko jums nerasiau atleiskit merginos
Tai va snd buvau pas daktere pagal td man 7 sav,bet echo rode,kad man 5sav ir 3d vaisiaus dar nemate gimda padidejus,vaisiaus vandenys yra tai kaip ir viskas gerai , eisiu po poros savaiciu vel tada jau turetu matyt zirniuka su plakancia sirdute
ramuma parašė:
žiūriu tau nė kiek nemažėja pykinimas, tik didėjaiki kelinto mėnesio su Titu pykino?
Bjauriai pajuokausiu, ot būtų buvęs grožis, dvi krrūvelės viena kitos pūpso![]()
![]()
![]()
laikau kumsčius už tavo vyrątikiuosi tie liaukocitai šiaip dėl didelio nusilpimo, kurį greitai atstatysit
laikykites... kas jei ne moteris atlaikys visus ketrusi kampus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyras nuo moters skiriasi tuo, kad vyrui ant kaklo - kaklaraistis, o moteriai - karoliai, namas, vaikai ir vyras su kaklaraisciu ;DDD
xaciux parašė:
tikiuosi islikti rami![]()
kas gali sunkiai sektis... nors visa si cikla net nzn kelinta cd ir t.t nu nieko nesekiau
![]()
šaunuole
, man taip nepavyko, tik tiek kad praktiškai nieko nesekiau, apart išskyrų, kurių net sekti nereikia, pačios pasirodo
jurner parašė:
Sveikos merginos,Uchh kiek jus cia priraset buvau truputi uzsivertus darbeliais nieko jums nerasiau atleiskit merginos
![]()
Tai va snd buvau pas daktere pagal td man 7 sav,bet echo rode,kad man 5sav ir 3d vaisiaus dar nemate gimda padidejus,vaisiaus vandenys yra tai kaip ir viskas gerai , eisiu po poros savaiciu vel tada jau turetu matyt zirniuka su plakancia sirdute
vaje, kaip smagu girdėti, kaip turėsi savo angeliuko nuotarukytę , gal su mum pasidalinsi?
ramuma parašė:
šaunuole, man taip nepavyko, tik tiek kad praktiškai nieko nesekiau, apart išskyrų, kurių net sekti nereikia, pačios pasirodo
![]()
nu negarantuoju kad ir man pavyks
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai