skaistut parašė:
na aciukasbet abejoju ar pralenksiu :)) jai isvis dar kazka jisman parodys
![]()
daugiau optimizmo mergyt
pamatysi, net pati nustebsi pamačiusi tą pagaliuką
skaistut parašė:
na aciukasbet abejoju ar pralenksiu :)) jai isvis dar kazka jisman parodys
![]()
daugiau optimizmo mergyt
pamatysi, net pati nustebsi pamačiusi tą pagaliuką
ramuma parašė:
daugiau optimizmo mergytpamatysi, net pati nustebsi pamačiusi tą pagaliuką
![]()
tikiuosi
ramuma parašė:
tai kad dar tapatį turiu, kur talpinau, kito nesidariau, bet kaip vaiduoklis jis man ryškus.
Tikiuosi greitu metu pamatysiu nevaiduoklį![]()
Dėl tavo OV tai vos ne iš fantastikos pasaulio.. gerai ginė sako, meskit viską ir leiskit vaikučiui pačiam ateiti ir nustebinti![]()
nu tikrai, bet tai kaip taip gali but, as paskutines 2 dienas db dariau kitos firmos testukus ovuliacinius, nes netiketai juos man drauge atidave, ir vistiek matau 2 pagaliukus.
sveikos merginos, noriu paklausti ir paprašyti patarimo ... bandžiau pastoti , bet nepavyko, skaičiavau ir vaisingas dienas ir pan, bet nieko... :(, mas mane nereguliarios mmm , gal todėl, bet mes jau nesisaugojome visą mėn ir nieko
gal galėtumėte patarti, kaip greičiau pastoti ?
Tuske9 parašė:
Labas rytas, kaip laikosi planiukės?![]()
Gal kuri jau prisiplanavo?![]()
EGLEKA- aš tau buvau minėjus, kad parašysiu kokius vaistukus geriau
tai 4mėn. duphastom ir 2mėn clostylhepyt, tikiuosi gerai surašiau, nes daktarės raštas toks sunkokas
![]()
![]()
suuupratau ;) o ka jie daro, ovuliacija skatina ar ci siaip vitaminukai vaisingumui?
galvoju kita men isbandyt salavijus gerti
Ingute25 parašė:
sveikos merginos, noriu paklausti ir paprašyti patarimo ... bandžiau pastoti , bet nepavyko, skaičiavau ir vaisingas dienas ir pan, bet nieko... :(, mas mane nereguliarios mmm , gal todėl, bet mes jau nesisaugojome visą mėn ir niekogal galėtumėte patarti, kaip greičiau pastoti ?
![]()
retai kas pastoja iskart is pirmo menesio, yra labai sunku susekti savo vaisingas dienas, ir nebutinai turi atitikti klendoriu, daugiau namu drabeliu reik atlikti ir kuo dazniau, manau tai geriausia iseitis ;)
Irena... parašė:
Sveikos planiukes ir nestukes... kaip jauciates ?![]()
kazkaip liudnoka ir nera nuotaikos i stikro, dar taip ilgai laukt reik tos nelaukiamos mmm dienos
105 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai