Tuske9 parašė:
Labas rytas merginosna kuri dabar turit džiugią naujieną?
![]()
Sveika, o kaip pati jautiesi?
Tuske9 parašė:
Labas rytas merginosna kuri dabar turit džiugią naujieną?
![]()
Sveika, o kaip pati jautiesi?
Emilija parašė:
Sveika, o kaip pati jautiesi?![]()
Kažkokių pokyčiu nelabai vyko per šias dieneles, manau tik mmm artėjančios pas mane, nes krūtinė dviguba, visa išsipūtus
Tuske9 parašė:
Kažkokių pokyčiu nelabai vyko per šias dieneles, manau tik mmm artėjančios pas mane, nes krūtinė dviguba, visa išsipūtus![]()
tai gal ir ne mmm
o testo nebandei?
Emilija parašė:
tai gal ir ne mmmo testo nebandei?
bandžiau vakar kaip visada tik I pagaliukas, todėl ir nusiteikus, kad mmm
Norit papasakoskiu vakarykšti anekdotą. Stovim parduotuvėje ir vyras sako noriu keptos duonos, sakau gerai, tada aš noriu alaus prie duonos.. jis kad išpūtė akis, tu ką tau negalima
sakau kaip tai negalima, sako taigi nėščia
tai vos nenugriūvau, sakau kaip tai nėščia, jis sako tau negalima ir viskas.. dar sako dėl tavęs ir aš negersiu
Ai dar kepiau varškės apkepą, pilu brendžio į jį. Sako ką darai, sakau pilu, tai jis kodėl, sakau skaniau bus, aromatas.. tai irgi vos ne norėjo brendį atimtį, bet jau per vėlu buvo, neišrinksi iš masės
tai čia nesuprtau vėl kad aš "ne viena" ar kad šiaip brendžio gaila
kaip ten Emilija sakei ir tavo vyras iš akių nustatė, kad laukiesi? Žiūriu abiejų vyrai genijai
Tuske9 parašė:
bandžiau vakar kaip visada tik I pagaliukas, todėl ir nusiteikus, kad mmm![]()
nu dar nepraraskim vilties
Labas rytas, paneles
kadangi visos cia su tais testukais pradejo skubintis, tai as irgi neiskentus pasidariau siandien, nors mmm tik sestadieni turetu buti. Tai kaip ir galvojau neigiamas
kazkaip nei nusiminiau, nei ka, nusprendziau palaukti mmm dienos, ar dar veliau ir tada jau pasidaryti jei nesulauksiu. Bet ot tas nekantrumas
Su pirmu vaikiuku irgi kazkaip dariausi pirma karta siek tiek anksciau, tai nieko nerode, o parode gal tik 3 d. po mmm
be to ir ant testo parasyta kad rodo tik nuo mmm..nu bet negi cia ramiai sedesi ir lauksi
Emilija parašė:
nu dar nepraraskim vilties
![]()
![]()
per daug vilčių ir nededu šį mėnesį, nes poto mmm atėjimą sunkiai priimu
ramuma parašė:
Norit papasakoskiu vakarykšti anekdotą. Stovim parduotuvėje ir vyras sako noriu keptos duonos, sakau gerai, tada aš noriu alaus prie duonos.. jis kad išpūtė akis, tu ką tau negalimasakau kaip tai negalima, sako taigi nėščia
tai vos nenugriūvau, sakau kaip tai nėščia, jis sako tau negalima ir viskas.. dar sako dėl tavęs ir aš negersiu
![]()
![]()
![]()
Ai dar kepiau varškės apkepą, pilu brendžio į jį. Sako ką darai, sakau pilu, tai jis kodėl, sakau skaniau bus, aromatas.. tai irgi vos ne norėjo brendį atimtį, bet jau per vėlu buvo, neišrinksi iš masės
tai čia nesuprtau vėl kad aš "ne viena" ar kad šiaip brendžio gaila
![]()
kaip ten Emilija sakei ir tavo vyras iš akių nustatė, kad laukiesi? Žiūriu abiejų vyrai genijai
![]()
geras
super vyras
jo jo ir man sake, cia gal pries gera savaite, sako jauciu kad apseklinau
tik as ana karta graziau issireiskiau db tikraji jo pasakyma isdaviau
ir taip kai jau buvau betikinti kad ateis mm sako kokios dar mmm tu juk nescia
dar pasakiau kad papykino, tai jis nujuk normalu, juk nescia
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai