raimukas00 parašė:
paaiskinkit tuos sutrumpinimus nelabai susigaudau![]()
ov- ovuliacija
bt- bazaline temperatura
raimukas00 parašė:
paaiskinkit tuos sutrumpinimus nelabai susigaudau![]()
ov- ovuliacija
bt- bazaline temperatura
saulyte999 parašė:
ov- ovuliacija
bt- bazaline temperatura
o kokia turi buti kiek laipsniu
raimukas00 parašė:
o kokia turi buti kiek laipsniu![]()
kiekvienai individualiai, nera "teisingos" bt...pasiskaitinek internete, yra labai daug info....as pradejau matuoti si cikla, man tai visai smagus uzsiemimas
raimukas00 parašė:
![]()
ir dziaugiuosi kad ilgiau nelaukiau....pradejom jieskoti kas yra....nes mano BT rode kad ov vyksta...abu mano vaikai pagauti is pirmo ciklo buvo keista,nelaukiau....pradejau tyrtis vyrui rado kad spermiukai nejudrus (prisnude) nors ju kiekis didelis jis vaisingas bet jie nejudrus todel zusta nepasieke tikslo....jam skirs gydima....o as toliau tirsiuosi 20-22 cd darysiu dar progesteronus,prolaktina,TSH TYRIMUS POTO ultragarsu jieskos ov
saulyte999 parašė:
kiekvienai individualiai, nera "teisingos" bt...pasiskaitinek internete, yra labai daug info....as pradejau matuoti si cikla, man tai visai smagus uzsiemimas![]()
ismeginsiu viska. sia savaite planuoju apsilankyt pas nauja ginekologa gal bus kokiu nauju ir geru zinuciu
saulyte999 parašė:
kiekvienai individualiai, nera "teisingos" bt...pasiskaitinek internete, yra labai daug info....as pradejau matuoti si cikla, man tai visai smagus uzsiemimas![]()
man irgi patinka BT matuoti
raimukas00 parašė:
ismeginsiu viska. sia savaite planuoju apsilankyt pas nauja ginekologa gal bus kokiu nauju ir geru zinuciu![]()
na kitas ginekologas, tikrai negalvos,kad normalu nepastoti 2 metus
raimukas00 parašė:
ismeginsiu viska. sia savaite planuoju apsilankyt pas nauja ginekologa gal bus kokiu nauju ir geru zinuciu![]()
pas ginekologe ziniu nebus jos tokiose dalykose nespeces....jos tik paraso siuntima pas vaisingumo specelista....prasyk siuntimo kokiam mieste gyveni
E.D.A.D. parašė:
ir dziaugiuosi kad ilgiau nelaukiau....pradejom jieskoti kas yra....nes mano BT rode kad ov vyksta...abu mano vaikai pagauti is pirmo ciklo buvo keista,nelaukiau....pradejau tyrtis vyrui rado kad spermiukai nejudrus (prisnude) nors ju kiekis didelis jis vaisingas bet jie nejudrus todel zusta nepasieke tikslo....jam skirs gydima....o as toliau tirsiuosi 20-22 cd darysiu dar progesteronus,prolaktina,TSH TYRIMUS POTO ultragarsu jieskos ov
ir kiek visam tam pinigeliu isleidot?
E.D.A.D. parašė:
pas ginekologe ziniu nebus jos tokiose dalykose nespeces....jos tik paraso siuntima pas vaisingumo specelista....prasyk siuntimo kokiam mieste gyveni
kaune nu ziuresiu ka sakys
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai