Ivetut parašė:
kiek ilgai![]()
kol siulai pasibaigs arba vel vaseli pamesi
Ivetut parašė:
kiek ilgai![]()
kol siulai pasibaigs arba vel vaseli pamesi
Ivetut parašė:
kibsiu as vel i tapuku nerimus...tokia patenkinta as...
![]()
Sveikinu
saulyte999 parašė:
kol siulai pasibaigs arba vel vaseli pamesi![]()
bet kaip durnai su tais vaseliai... niekur ner 3 numerio... turejau dar viena, bet toki nepatogu... gerai, kad vyras maksimoje uzmate, o tai taurageje irgi siulu pardej neturejo....
nusipirkau vilnoniu siulu... vieni merino vilnos...
julija1986 parašė:
Sveikinu![]()
aciukas
saulyte999 parašė:
hmmm...is merino vilnos superiniai tapukai busnumegzk man vienus, nes ketinu sau klecka gimtadieniui pasidovanot
![]()
![]()
mielai visas apnersiu
taip, kad ne paciai neliks
as siaip atatinkamai pinigeliu prasau... todel tikiuosi, kad va tikros vilnikes liks man, nes nieks pirkt nenores ir kam padovanot nebus
saulyte999 parašė:
noresim, noresim, nepergyvenkir pinigeliu atatinkamai gausi
![]()
liuks tada
esu savo tapukus i one tarpmergaiciu sukelus.. visai nepagalvojau, kad ir cia galeciau sukurt skelbimuka... reiks kokia diena nepatinget
Ivetut parašė:
liuks tadaesu savo tapukus i one tarpmergaiciu sukelus.. visai nepagalvojau, kad ir cia galeciau sukurt skelbimuka... reiks kokia diena nepatinget
![]()
tai netingek, turesi veiklos
tik spek siulus pirkti
saulyte999 parašė:
tai netingek, turesi veiklostik spek siulus pirkti
![]()
na kolkas dar panersiu savo malonumui, o paskui matysiu.. kai taps darbu vistiek nebebus taip ydomu...
o db saulyte tu man papasakok, ka man zada zvaigzdes si penktadieni?
Ivetut parašė:
na kolkas dar panersiu savo malonumui, o paskui matysiu.. kai taps darbu vistiek nebebus taip ydomu...![]()
o db saulyte tu man papasakok, ka man zada zvaigzdes si penktadieni?
![]()
as kaip sena kriaukle (taip mane bendradarbe vadina
) mintyse jau seniai tau tuos II nupiesiau, jauciu, kad tai pasitvirtins ir tada as tau baisiai pavydesiu....ir juodai ....ir baltai
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai