linajaa parašė:
Man tai vis dar silpna ir pilvo apačią lyg skauda ir tempia.Pykina kaip ir ankščiau.Na, pirmadienio laukiu, ką pasakys gine.![]()
man ir labai skauda pilvuka mmm nera.. nt dar neidarau nes pirmadieni pagal viska mmm
linajaa parašė:
Man tai vis dar silpna ir pilvo apačią lyg skauda ir tempia.Pykina kaip ir ankščiau.Na, pirmadienio laukiu, ką pasakys gine.![]()
man ir labai skauda pilvuka mmm nera.. nt dar neidarau nes pirmadieni pagal viska mmm
linajaa parašė:
Na, merginos labas vakaras.Gal jau naujų nėštukių yra?
AS VA laukiu vyro grįžtančio.kaip liūdna kažkaip..kažkokia depresija uzeina..
Ssmiice parašė:
man ir labai skauda pilvuka mmm nera.. nt dar neidarau nes pirmadieni pagal viska mmm![]()
linkiu,kad mmm nebūtų.
Boruzyte99 parašė:
labaskur tyrete spermiukus? Panevezyje? man reiktu telefono numerio, kur Panevezyje sake pigiai ir greitai istiria
galit rasyt i privata arba cia
nepamenu kurios tai dvi merginos tyre vyru turtus, tai jei galit parasykit tel. tos klinikos
![]()
Sveika, as Kaune tyriausi. Bet radau, kad ir Panevezyje galit tos pacios klinikos filiale pasidaryti tyrimus. Panevežyje:
Nemuno g. 75 (Panevėžio miesto poliklinikos patalpose), LT-37355 Panevėžys
Tel/faks. (8-45) 500 615
El. paštas: [email protected]
Darbo laikas:
pirmadienis-penktadienis 7.30 - 19.00,
šeštadienis 8.00 - 12.00
Kainavo 7,90 Lt, atsakymas jau kita diena buna
P.S. As irgi jau nusipirkau salaviju lapu, tik nezinau, kaip cia ja gerti reikes
tanytė28 parašė:
jei mano men.ciklo trukme 30arba 31..kai velavo 34d. buvo. tai suprantu,kad OV niekad neimanoma tiksliai apskaičiuot.???mazdaug...a ne? gersiu šalavijus. labai noriu vaiko,paziuresim,ar pades man šalavijai.
Siulau ov testukus nusipirkti
man mmm reguliarios buvo kaip laikrodukas 28d, tad visad galvojau, kad ovuliacija buna 14 diena, bet pasirodo ne - man ji buvo 16-17d.Tai zinok net ir su labai reguliariom ne visada skaiciavimas padeda
Sekmes laukiant II
maggija parašė:
o kaip ją, kartą per dieną gerti reik ?
As ja gerdavau katik atsikelus ant tuscio skrandzio ir tada pries einant miegot
Dariausi pakankamai stipria, pokelio is puodelio neisimdavau, tai jau gale labai karti budavau, bet imanoma isgerti
Rrasiukas parašė:
Sveika, as Kaune tyriausi. Bet radau, kad ir Panevezyje galit tos pacios klinikos filiale pasidaryti tyrimus. Panevežyje:Nemuno g. 75 (Panevėžio miesto poliklinikos patalpose), LT-37355 Panevėžys
Tel/faks. (8-45) 500 615
El. paštas: [email protected]Darbo laikas:
pirmadienis-penktadienis 7.30 - 19.00,
šeštadienis 8.00 - 12.00Kainavo 7,90 Lt, atsakymas jau kita diena buna
![]()
P.S. As irgi jau nusipirkau salaviju lapu, tik nezinau, kaip cia ja gerti reikes
![]()
Rasiuk, aciu tau
rutela12 parašė:
Dekui visoms uz sveikinimusLinkiu visoms greiciau sulaukti II
Jo ta arbatele karti, bet gerti imanoma. Bet ja galima gerti tiktais po mmm ir iki ovuliacijos, skaiciau, kad jinai valo kiausintakius, del to spermiukam buna lengviau iki kiausinelio dakeliauti, todel prasidejus ovuliacijai butina nustoti gerti
![]()
Sveika
aciu uz informacija, reiks vaistinej nusipirkti salaviju arbata, mm jau baiginejasi, tai pabandysim zoleles pagerti
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai