rasaedita parašė:
Sveikos,planiukes, kaip jus laikotes? as visai paluzusi... pasirode, kad mano savaite velavusios mmm buvo visai ne mm, o P....![]()
![]()
nespejau nei pasidziaugti, kad nestuke buvau...
labai gaila, uzjauciu
rasaedita parašė:
Sveikos,planiukes, kaip jus laikotes? as visai paluzusi... pasirode, kad mano savaite velavusios mmm buvo visai ne mm, o P....![]()
![]()
nespejau nei pasidziaugti, kad nestuke buvau...
labai gaila, uzjauciu
Kristyna25 parašė:
sveikosman taip buvo pirma planavimo menesi,mmm velavo,pilva tempe,NT rode neigiama ir galu gale atejo mmm..nes jei jau tiek veluoja tai jau tikrai turetu rodyt teigiama jei pastojai
o tau reguliarios mmm?
Nepyk uz issireiskima, bet tokie pasakymai tik visa upa uzmusa. Juk as nebepirma menesi planuoju, tai kam man tokius dalykus sakyti? Arba kai pasisako merginos kad krutine skauda ar pan. butinai kazkas prakomentuoja kad "ir man skaudejo, bet mm atejo".. Bet kitai juk skaudejo ir mm neatejo.. tai kam tam zmogui vilti uzmust? Zinau as ir pati kad greiciausiai nepastojau, bet vistiek vilties kazkiek yra ir toks pareiskimas kaip slapias skuduras per snuki.. Mes cia siaip stengiames palaikyti viena kito, o ne pesimistkai nuteikti.
filomena parašė:
taip,nebutinai turi rodyti teigiama NT ,jei veluoja ir savaite..nes gali buti ir velesnis pastojimas ;) nebent zinai,kad nesimylejai pries mmm ar dar kada..Buna ivairiausių nutikimų,ne viskas taikoma vienam asmeniui.
mes su vyru mylimes beveik kas antra diena. Po ov buna kartais ir kasdien
tik vat praeita men. atlikau ovt, tai 17 cd parode teigiama, o db jau 32 cd. Todel ir nemanau kad pastojau. Nors naudojau pigiausia testa is maksimos, kazkaip manau jei buciau pastojus jis butu parodes. na, bet visur db kiek paskaiciau raso kad ir pastojus nt dazniausiai parodo po 7 dienu nuo veluojanciu mm, tad vilties dar neprarandu.
Emilija R. parašė:
mes su vyru mylimes beveik kas antra diena. Po ov buna kartais ir kasdientik vat praeita men. atlikau ovt, tai 17 cd parode teigiama, o db jau 32 cd. Todel ir nemanau kad pastojau. Nors naudojau pigiausia testa is maksimos, kazkaip manau jei buciau pastojus jis butu parodes. na, bet visur db kiek paskaiciau raso kad ir pastojus nt dazniausiai parodo po 7 dienu nuo veluojanciu mm, tad vilties dar neprarandu.
Tai ir Tevu darzeli raso, kad daryti NT veluojant mm savaite..
bet ir istvermes bei noro turit taip daznai myliuka daryti
Boruzyte99 parašė:
Tai ir Tevu darzeli raso, kad daryti NT veluojant mm savaite..bet ir istvermes bei noro turit taip daznai myliuka daryti
![]()
tai kad pas mus noras zinok
dekui uz palaikyma
man ciklas desiniosios kiausides (kaip tik ji buvo si cikla) yra visuomet trumpas ir niekada neveluodavo.. todel kiek keista.. bet jei ryt ryte vel nerasiu mm- sugadinsiu dar viena nt
pirkau du maksiminius tai dar vienas liko
Emilija R. parašė:
tai kad pas mus noras zinok
dekui uz palaikyma
man ciklas desiniosios kiausides (kaip tik ji buvo si cikla) yra visuomet trumpas ir niekada neveluodavo.. todel kiek keista.. bet jei ryt ryte vel nerasiu mm- sugadinsiu dar viena nt
pirkau du maksiminius tai dar vienas liko
![]()
cia sitie amerikietiski NT? dBest?
ar kitokie?
Emilija R. parašė:
Nepyk uz issireiskima, bet tokie pasakymai tik visa upa uzmusa. Juk as nebepirma menesi planuoju, tai kam man tokius dalykus sakyti? Arba kai pasisako merginos kad krutine skauda ar pan. butinai kazkas prakomentuoja kad "ir man skaudejo, bet mm atejo".. Bet kitai juk skaudejo ir mm neatejo.. tai kam tam zmogui vilti uzmust? Zinau as ir pati kad greiciausiai nepastojau, bet vistiek vilties kazkiek yra ir toks pareiskimas kaip slapias skuduras per snuki.. Mes cia siaip stengiames palaikyti viena kito, o ne pesimistkai nuteikti.
Viltis ir begalinis noras mus visas cia venija.. Ir is tiesu trupuciuka skaudu kai vietoje taip trokstamo palaikymo, palinkejimo, kad tebunie ir nerodo kol kas nieko NT, tebunie...bet juk visada yra tikimybe, kad vystosi maza sirduke... - perskaityti, numusanti upa komentara.. Bet as tikiu,kad tikrai nenorejo Taves nuliudinti, tiesiog ne taip sudeliojo mintis..
Svarbiausia TIKETI... Irnet jei nepavyktu si karteli, butinai pavyks kita ! Svajones turi tendencija pildytis, o tokios grazios, brangios, tokios svarbios svajones PRIVALO ISSIPILDYTI MUMS VISOMS!
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai