2013.02.13 14:16 (prieš 13 m.)
MaryJan parašė:
Nea nesidariau, net nusipirkusi nesu
Zinai, as ju tiek prigadinusi, kad vaistine jau su manim galetu bendradarbiavimo sutarti pasirasyti
Tai pamaniau, kad si menesi tik OV testai, myliukai ir viltys tu nelemtuju nesulaukti... As 23 diena turiu susirgti, tai dar daug laiko... Neskauda man krutines tik pilvo apacia
Tik manau, kad nieko nebus ir si cikla,nors gine sake darbuotis, nes kaireje kiausideje bresta dominuojantis folikulas, bet pagal tas nelemtas gleives tai isvis nieko nevyko, tik OV testas pradejo vasario 6 teigiama rodyti... ir taip iki dabar
aš tų po lita prisipirkau iš mamos vienos,tai negaila pagadinti
man pilvo apačia skauda,bet čia po surtikusio ciklo sausio mėnesį,tai skaudėjo laaabai ilgai,kokias dvi savaites..trumpam praėjo,o dabar vėl.Na,bet man rodos labiau prieš mmm čia.Nes tas skausmas,bent jau po praeito neštumo menu,tai pastojus visai kitoks buvo..duriantis labiau.Nors nebūtinai toks pat.Ir tą kartą,dar gėriau vaistukus,kurių negalima gerti neštumo metu,tai pirmas požymis buvo,kad per nakti ejau kokius 4 kart i tualeta ..tai susimasčiau..paskui viduryje sankryzos vyras gavo sustoti,nes laaabai supykino..o dar testukai nerodė nieko...tai kaip dabar jau viska žinau ,tai pirmieji,tokie pozymiai pradėjo jaustis po nesisaugojimo praejus kokiai gerai savaitei..