Justina11 parašė:
sveika ,sveikinu ,gal pavyks pastoti![]()
aciu,na ziuresim kaip ten bus,svarbiausia nenusiminti ir stengtis toliau,jei is karto nepavyksta
Justina11 parašė:
sveika ,sveikinu ,gal pavyks pastoti![]()
aciu,na ziuresim kaip ten bus,svarbiausia nenusiminti ir stengtis toliau,jei is karto nepavyksta
jurgutiaa parašė:
aciu,na ziuresim kaip ten bus,svarbiausia nenusiminti ir stengtis toliau,jei is karto nepavyksta![]()
na taip jau bandom 6 menesiuka bet nieko gero , jauciu cia delto kad buvo isvalymas .. gaila noriu buti jauna mamyte
Justina11 parašė:
na taip jau bandom 6 menesiuka bet nieko gero , jauciu cia delto kad buvo isvalymas .. gaila noriu buti jauna mamyte![]()
nenusimink,sulauksi dar tos dienos,kai suzinosi,kad laukiesi
jurgutiaa parašė:
nenusimink,sulauksi dar tos dienos,kai suzinosi,kad laukiesi![]()
![]()
![]()
noreciau pastoti koki geguzio menesiuka , bandom kasdien darom ,buvo tarpas kad veliavo man mmm, paskui atsirado bet kazkoks kresulis iskrito ,ir taip nesupratau nieko ....
Justina11 parašė:
noreciau pastoti koki geguzio menesiuka , bandom kasdien darom ,buvo tarpas kad veliavo man mmm, paskui atsirado bet kazkoks kresulis iskrito ,ir taip nesupratau n…
kas dien nereik daryti...reik kas antra diena...
wyro spermiukai aktywesni...
Bondzorno parašė:
kas dien nereik daryti...reik kas antra diena...wyro spermiukai aktywesni...
![]()
![]()
aciu ,kad pasakei labai zinuosiu dabar
Justina11 parašė:
noreciau pastoti koki geguzio menesiuka , bandom kasdien darom ,buvo tarpas kad veliavo man mmm, paskui atsirado bet kazkoks kresulis iskrito ,ir taip nesupratau n…
labai linkiu,kad issipildytu tavo svajone,nes ir as noriu kuo greiciau pastoti
Justina11 parašė:
aciu ,kad pasakei labai zinuosiu dabar![]()
Na as skaiciausi...Nes pati metus pastot negalejau....laaabai nerwinausi...
Skaiciau,kad nereik galwot apie tai,o megautis....kaip gali negalwot jai taip nori ir lauki...?
Bet zinok jau,kai mazai tikejausi ir pastojau...
net mmm au nesekiau tiek...tik paskaiciawau,kad kazko nesusergu,tempt turejau tai biuleteni pasiemiau..o cia temp nuo kito reikalo..
Bondzorno parašė:
Na as skaiciausi...Nes pati metus pastot negalejau....laaabai nerwinausi...Skaiciau,kad nereik galwot apie tai,o megautis....kaip gali negalwot jai taip nori i…
man buvo nestumas ,bet mano mergyte gime 26 savaiciu ,ji man mire , bus kaip metai mirusi .....
Justina11 parašė:
man buvo nestumas ,bet mano mergyte gime 26 savaiciu ,ji man mire , bus kaip metai mirusi .....
oj..uzjauciu
kas nutiko?net negera...
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai