iewutte1 parašė:
Tikrai vaiduokliukas
Nieko nelauk eik pas gine ir ji viska tau pasakys
iewutte1 parašė:
Tikrai vaiduokliukas
Nieko nelauk eik pas gine ir ji viska tau pasakys
tamo parašė:
as tai nei karto nemaciau vaiduokliukoo kazin,kaip ten su BT,jei kai turi buti mmm, ir tarkim pastoji,bet sergi,ji turi likti pakilusi ar jei tai implantaci…
oi as Bt nematuoju gine pasake nematuoti nes tai nesamone kazkokia istikruju ta bt ir sokyneja ir t,t,t ai neisivaizduoju nesu visa cikla matavusi bt
na mano vaiduokliukas vos iziurimas buvo va imetu foto pirma o kitoj pazymejau kurioj vietoj maciau bet plika akim geriau matosi nei fotkei bet mm atejo po pietu

gal aisku tik jis man matesi gal jau visai nukvakau
Elzbietaa parašė:
oi as Bt nematuoju gine pasake nematuoti nes tai nesamone kazkokia istikruju ta bt ir sokyneja ir t,t,t ai neisivaizduoju nesu visa cikla matavusi bt![]()
tai fotkej bet kokiu atveju nesimatys taip,kaip gyvai. O ir tikrai nenukvakai, juk jei mmm bus kazkokios keistos,pasidarysi kita jei reiks ir dar kita NT ir paaiskes viskas
iewutte1 parašė:
Lakstau i wc ir niezti krutine;D
wa wc,tai jau tkrai geras zenklas.....
as kol nezinojau irgi wienu metu nesupratau kas darosi...laksciau wis
Na as suprantu tawe,nes pati metus nepastojau,tai...
iewutte1 parašė:
Oj as taip bijau prisigalvot;) matai kaip ir antra juostele bet kazko nesitiki ir bijai susiteikt vilciu.ryt eisiu pas gine..
linkiu kad tai butu leliukas
iewutte1 parašė:
Oj as taip bijau prisigalvot;) matai kaip ir antra juostele bet kazko nesitiki ir bijai susiteikt vilciu.ryt eisiu pas gine..
Butinai parasyk,kaip sekesi...
butinai parasysiu:)nesiu sokalada ir padarys eko:)bet db paziurejau vel vo vos patepe bet lb sviesiai ...jauciu jai ir butu gal kas ne taip...
bet vidui tokia nuojauta delto ir dariaus testa...tikiuos ji manes neapgauna...o seip gydytoja sake jai ka iki metu galo duoda man laiko jai ne tai darys praputmus nes itare saaugas...
na va pabuvau pas gine tai sake gimda kuo puikiausia nera nei cistu nieko gimda svarute, o del mm nereguliarumo tai sake galimas variantas kada ateina mm laikas pas mane ten kazkas daugiau bresta negu nrml ta prasme ilgiau ir todel jos tokios ilgos siule KT bet atsisakiau, tai dbar tik laukt gal maziukas uzkibs
labai neimu y galva maziau galvoju kada jam noresis ir uzkips gal mazu laukia geresniu oru
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai