silvuciukas parašė:
mmm jau vakar turejo but, as taip pat pagalvojau kad mazai dar laiko gal ir nerodo todel.na ryt gine tyrimus padarys ir bus viskas aisku
Visoms skirtigai rodo,labai nenusimink
silvuciukas parašė:
mmm jau vakar turejo but, as taip pat pagalvojau kad mazai dar laiko gal ir nerodo todel.na ryt gine tyrimus padarys ir bus viskas aisku
Visoms skirtigai rodo,labai nenusimink
puokste parašė:
tikiuosi jie ten ir nukeliaus![]()
linkiu, kad visoms greitai pavyktu![]()
Gadinsiu savaitgali testuka,bus matyt
Ruth parašė:
Visoms skirtigai rodo,labai nenusimink![]()
jo vilties visvien turiu
ryt bus matyt ka man gine pasakys
Ruth parašė:
Gadinsiu savaitgali testuka,bus matyt![]()
o kada mmm turi buti? 24d?
silvuciukas parašė:
jo vilties visvien turiuryt bus matyt ka man gine pasakys
svarbiausia neprarast vilties, nes gal hormono mazai... gal nejautru testuka pirkai...
zozdziu laikykis ir buk stipri
Forti parašė:
ir as taip pat manau...![]()
![]()
![]()
o del nieztejimo jei nera spuogeliu tai manau tikrai alergija kazkam... jei ne milteliam gal kokiu braskiu privalgei? o gal siaip kazkokio maisto, kas nepatiko organizmui?
senais gerais laikais suprastinas budavo... dabar net nezinau... aisku cia tik spelione - geriausia butu pasikonsultuot su dermatologu... kad po to neuzbujotu kas nors...
![]()
tarkim man buna nuo braskiu sokolado pieno jei daugiau isgeriu...
![]()
braskiu siemet nevalgiau, sokolado pastaruoju metu irgi nekramtau, pieno geriu isvis mazai. ir spuogeliu paraudimu nera, ir niezti tik pilva ir nugara virs uodegos. na bet manau praeis.
puokste parašė:
o kada mmm turi buti? 24d?![]()
25d turi but,jei nesulauksiu sestadieni bandysiu sekmadieni gal NT...gal ankstoka,bet ta krutine itartina
silvuciukas parašė:
jo vilties visvien turiuryt bus matyt ka man gine pasakys
Taip taip...butent nueisi pas gine ir bus aisku
aisku linkiu geriausio
Ruth parašė:
25d turi but,jei nesulauksiu sestadieni bandysiu sekmadieni gal NT...gal ankstoka,bet ta krutine itartina![]()
laikysiu kumstukus kad tik pavyktu tau
ir NT rodytu II
Ruth parašė:
25d turi but,jei nesulauksiu sestadieni bandysiu sekmadieni gal NT...gal ankstoka,bet ta krutine itartina![]()
labuks, jei nesisveikinome
linkiu II, bet siulyciau dar lukteleti bent savaitele arba labai jautru testa daryti. laikau kumstukus.
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai