linutee parašė:
kas dėl vardų... tai man visad laaaabai patiko vardas Smiltėnežinau kuo jis mane taip syžavėjo, bet labai patinka
![]()
Smilte ir man grazus, bet vyrui jis nelabai patinka...
linutee parašė:
kas dėl vardų... tai man visad laaaabai patiko vardas Smiltėnežinau kuo jis mane taip syžavėjo, bet labai patinka
![]()
Smilte ir man grazus, bet vyrui jis nelabai patinka...
Zandryte parašė:
Smilte ir man grazus, bet vyrui jis nelabai patinka...![]()
maniškiui tai patinka
bet žinai gali vieną galvot, o va kai pamatai klecką ir supranti, kad jam visai netinka toks vardas
o mano mb pokštavo, kad duos berniukui vardą Apolinaras, tai vos nenugriūvau
Irmuke1987 parašė:
zinok,kad tarp tevo ir dukters rysys stipresnis nei tarp motinos ir dukters....o tarp sunaus ir mamos stipresnis....nzn kodel cia taip,bet is savo patirties galiu patvirtint 100%....
Smilte grazus irgi....matyt prilimpa vardas ir viskas....As visada sakiau jei bus mergaite tai Darija arba Aureja....bet dabar jau kai pradejau lauktis kazkaip man jie nepatinka tie vardai...o va Lineja prilipo![]()
Tikriausiai tau pati mergyte pakuzdejo sita varda
kaip sako, vaikai patys atsinesa savo varda i pasauli
O del rysio tarp tevo ir dukters, mamos ir sunaus nesakyciau kas 100% pasiteisina...Mano seimoj biski kitaip gavosi
linutee parašė:
maniškiui tai patinkabet žinai gali vieną galvot, o va kai pamatai klecką ir supranti, kad jam visai netinka toks vardas
o mano mb pokštavo, kad duos berniukui vardą Apolinaras, tai vos nenugriūvau
![]()
![]()
![]()
O siaube !
tikekimes kad tik pajuokavo
Zandryte parašė:
O siaube !tikekimes kad tik pajuokavo
![]()
![]()
![]()
tegu net nedrysta nejuokais tokį vardą turėt galvoj
jetau kaip man pasidarė baisu, kai jis tokį vardą pasakė
sakau iš kur ištraukei? sako aj va kalbėjau su vienu bendradarbiu ir sakė, kad savo vaiką pavadins Apolinaru
O tarp musu su sese ir tetes tai rysys nzn bile koks...o motina kaip motina...ji sus suneliu ranka ranka plauna
todel as savo patirtim tai sakau,kad teisybe....
Linute nu del tokio vardo tikrai galima nugriut
tas pats kaip Sinusitas vardas berniuko.....
nu cia man tikrai mergaite dave zenkla del to vardo....Ir kaip grazu istikro Linas ir Lineja
Irmuke1987 parašė:
O tarp musu su sese ir tetes tai rysys nzn bile koks...o motina kaip motina...ji sus suneliu ranka ranka plaunatodel as savo patirtim tai sakau,kad teisybe....
![]()
Linute nu del tokio vardo tikrai galima nugriuttas pats kaip Sinusitas vardas berniuko.....
![]()
nu cia man tikrai mergaite dave zenkla del to vardo....Ir kaip grazu istikro Linas ir Lineja![]()
![]()
![]()
Panasu, kad mergyte jau dabar su teciu kooperuojasi
linutee parašė:
tegu net nedrysta nejuokais tokį vardą turėt galvoj![]()
jetau kaip man pasidarė baisu, kai jis tokį vardą pasakė
sakau iš kur ištraukei? sako aj va kalbėjau su vienu bendradarbiu ir sakė, kad savo vaiką pavadins Apolinaru
![]()
Aciu Dievui maniskis tik juokais sako bus Alfonsas ar dar koks Kleoponsijus
Zandryte parašė:
Aciu Dievui maniskis tik juokais sako bus Alfonsas ar dar koks Kleoponsijus![]()
aišku yra visokių žmonių ir visokių nuomonių
bet man šiais laikais tevai per daug atrodo išsidirbinėja iš tų vargšų vaikų ir negalvoja į ateitį..juk vaikai vieni kitiems tokie negailestingi, tai po to vien dėl vardo tyčiosis..
tikiuosi nieko neįžeisiu, bet man pvz berniukui vardai Sakalas, Dangis, Milanijus, Italianas, tai kažkaip nelabai, o va pažystu vienus tėvus, kurie tokiu vardu kaip Sakalas ir Milanijus didžiuojasi
linutee parašė:
![]()
aišku yra visokių žmonių ir visokių nuomonių
bet man šiais laikais tevai per daug atrodo išsidirbinėja iš tų vargšų vaikų ir negalvoja į ateitį..juk vaikai vieni kitiems tokie negailestingi, tai po to vien dėl vardo tyčiosis..
tikiuosi nieko neįžeisiu, bet man pvz berniukui vardai Sakalas, Dangis, Milanijus, Italianas, tai kažkaip nelabai, o va pažystu vienus tėvus, kurie tokiu vardu kaip Sakalas ir Milanijus didžiuojasi
![]()
nu as irgi manau,kad reikia pagalvot i ateiti....dar kaip tik geuzinukiu forume ginciujuosi sako ergaitei duosiu varda Terese...nu tai man ka zinau
man toki duotu tai uzaugus motinai is nuki duociau....nu tikrai zinokit....
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai