NatalijaNB parašė:
Sveiki. Busiu nauja. Dauk skaiciau cia po nesekmingos patirties. Birzelio 23 atlikta abrazija. Sustojo 9 sav dziaugsmas...dabar lygiai po dvieju menesiu sianien ryt…
Manau galima tyliai sveikint
NatalijaNB parašė:
Sveiki. Busiu nauja. Dauk skaiciau cia po nesekmingos patirties. Birzelio 23 atlikta abrazija. Sustojo 9 sav dziaugsmas...dabar lygiai po dvieju menesiu sianien ryt…
Manau galima tyliai sveikint
NatalijaNB parašė:
Sveika, man tai matosi II, nors dar tikrai ryškės, tylūs sveikinimai
kaip suprantu antras ciklas? jeigu turėjote nesivystantį, patariu su hcg pasidaryti prg, ir sekti jį kad nebūtų per žemas.
NatalijaNB parašė:
Sveikinu! Pabandykit dar easy testa, jie nemeluoja;) ar daretes kokius tyrimus po abrazijos?
Brangioji parašė:
Natalija. Sveikinimai. Kada susurgot mmm po abrazijos?
Brangioji, ar sulaukėt savo mm natūraliai?
Brangioji parašė:
Nesulaukiau... ? Jau ir dupha geriau..bet pradėjo man nuo jo berti kūną..tai po 3d. Nustojau. Šeštadienį atsokau draugų vestuves nuoširdžiai... Šiandien visa kūną i…
Tikiuosi pagaliau ateis
Aš dar karštoj vonioj pagulėjau ir sekančią dieną atėjo, kuomet jau labai laukiau... Galbūt ir jums tie skausmeliai mm pranašauja.
Brangioji parašė:
Nesulaukiau... ? Jau ir dupha geriau..bet pradėjo man nuo jo berti kūną..tai po 3d. Nustojau. Šeštadienį atsokau draugų vestuves nuoširdžiai... Šiandien visa kūną i…
Jums abr. kiek pamenu daryta liepos 24., man 25d., tai aš jai sulaukiau, vėlavo 4 dienas, sunkiai pramušo, pagulėjau karštoje vonioje, gal tai ir padėjo. Gerai kad be tų mm vestuvėse spėjot sudalyvaut
Brangioji parašė:
o kiek jums veluoja, kad skyre duphastona? as turejus 3 persileidimus, po visu mmm parejo mazdaug po 45-48 dienu ir visi gydytojai tvirtino kad reik laukt kol ateis naturaliai. del kokiu priezasciu jums nori issaukti vaistais?
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai