-Karma- parašė:
Ačiū, jos labiausiai ir prireiksbent kol pradėsiu jausti judesius, kitos sako, kad kol jaučia judesius to ramiau kažkaip, o tai taip toli dar man, nem…
Turbūt, kad ne
-Karma- parašė:
Ačiū, jos labiausiai ir prireiksbent kol pradėsiu jausti judesius, kitos sako, kad kol jaučia judesius to ramiau kažkaip, o tai taip toli dar man, nem…
Turbūt, kad ne
-Karma- parašė:
Kiek atsimenu nebuvau susirgusi, bet ginė sako, kad vistiek buvo kokia infekcija, kitos būna ir be požymių jokių. dabar mano ginė irgi jaudinosi labai dėl manęs, ka…
Nezinau ..prasirgom visi pirma drauge su mano dukra, poto as ir vyras... ir grynai po jo po poros d man tas hcg mazesnis buvo... tai va spenu ir jis kaltas galejo buti.. va su dukra as ir buvau skaicius daug kad geriau ten nelysti o si karta net du kartus ten lindo .. tai sekanti karta tkr tkr neleisiu...lauksiu 7sav iki to va krauja pasidaryt nueisiu..o kur lankaisi?
Keise parašė:
Nezinau ..prasirgom visi pirma drauge su mano dukra, poto as ir vyras... ir grynai po jo po poros d man tas hcg mazesnis buvo... tai va spenu ir jis kaltas galejo b…
Dėl to lindimo į vidų, man net mintis buvo atėjusi tepinėlį pasidaryti synlabe kur sesutė ima, tai gerai kad paklausiau ginės, sakė kol kas jokių tepinėlių nereikia. baisu, kad nebūtų kokio uždegimo su bakt.vaginoze ar blogiau su kokia LPL. anksčiau viską tyriausi, bet vienas ginius anskčiau sakė, kad flora pas mane mišri ir lengvai kosk uždegimas gali įsimesti. aš tada kai laukiausi pasirodo turėjau gardnerelą, išsityriau vėliau, nors mano ginė sako, kad tai negalėjo pakenkti tuo metu, bet man jau viskas kelia įtarimą. na kol kas tai svarbiausia higienos laikausi ir spec. prausiklį naudoju, apatinius tik medvilninius ir jokių įklotų, tikiuosi, kad neatsiras koks uždegimas vėliau.
-Karma- parašė:
Dėl to lindimo į vidų, man net mintis buvo atėjusi tepinėlį pasidaryti synlabe kur sesutė ima, tai gerai kad paklausiau ginės, sakė kol kas jokių tepinėlių nereikia…
O as turiu bakterine vaginoze man ja rado pries pat pastojant tai db issigydisiu ja bet sake ji negalejo itakot..
Keise parašė:
O del tu LPL db galeciautirtis jau?
Galima tirtis kai nekraujuoji ir švaru ten, susilaikyti tris dienas nuo santykių su vyru, dar kai dariausi Synlabe berods sakė būti nesišlapinus dvi valandas. Ten kur darysies LPL paklausk koks pasiruošimas tepinėliams.
-Karma- parašė:
Galima tirtis kai nekraujuoji ir švaru ten, susilaikyti tris dienas nuo santykių su vyru, dar kai dariausi Synlabe berods sakė būti nesišlapinus dvi valandas. Ten k…
Tai reik palaukt kol visai jokio tepliojimo nebus ane?
Keise parašė:
Tai reik palaukt kol visai jokio tepliojimo nebus ane?![]()
Taip, turi būti visai švaru be tepliojimų
-Karma- parašė:
Taip, turi būti visai švaru be tepliojimų![]()
Ai beja siandien mano TTH 1,71 o geguzes 2 buvo 3,01 nu blem kaip banguoja jis pas mane , folio ir norma i aukstesne puse, B12 ir norma , laukiu db ryt turetu buti kiti tyrimai issamesni del skydliaukes.
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai