blizguteee parašė:
o kada sulauket pirmu mm?😒
Kaip visada tik gal viena d velavo
blizguteee parašė:
o kada sulauket pirmu mm?😒
Kaip visada tik gal viena d velavo
blizguteee parašė:
lengvo ir saugaus jums laukimo❤️ as vis dar neaulaukiu mm jau du menesiai po abrazijos... nors niekada nebuvo man reguliarios❤️ bet jau po abrazijos kai praejo menu…
Vienareikšmiškai reikia sulaukti bent jau pirmų mmm.
blizguteee parašė:
lengvo ir saugaus jums laukimo❤️ as vis dar neaulaukiu mm jau du menesiai po abrazijos... nors niekada nebuvo man reguliarios❤️ bet jau po abrazijos kai praejo menu…
O nt bandete darytis, gal vel laukiates?
Sveikos. Vakar pagaliau sulaukiau pirmųjų mėnesinių po persileidimo, praėjus 43 dienom, bet mėnesinės tokios gausios, net nespėju keisti įklotų, darbe buvau ir su tamponu ir su įklotu, nes bijojau, kad prabėgs tokiais tempais, į wc kas valandą-dvi laksčiau. Ar jums irgi pirmosios buvo daug gausesnės nei įprastai? Ar tai normalu?
domaram parašė:
Sveikos. Vakar pagaliau sulaukiau pirmųjų mėnesinių po persileidimo, praėjus 43 dienom, bet mėnesinės tokios gausios, net nespėju keisti įklotų, darbe buvau ir su t…
Buvo normalios pirmos antrosios baisesenes po treciuju jau pradejom darbus menesines normalios ir dabar jau laukiuos
domaram parašė:
Sveikos. Vakar pagaliau sulaukiau pirmųjų mėnesinių po persileidimo, praėjus 43 dienom, bet mėnesinės tokios gausios, net nespėju keisti įklotų, darbe buvau ir su t…
Pirmas ciklas po abrazijos buvo labai gausus. Niekad nesu tokių gausių mm turėjus. Ir tai tikrai normalu
domaram parašė:
Normalu, pas mane buvo ir labai gausios ir labai skausmingos...
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai