Ežera parašė:
Sveiki, ar jums taip pat 2 mėnesius laukti atsakymo dėl kariotipų? 🙈
Taip. Matyt tokie terminai, labai laukiam kada gausime atsakymus.
Ežera parašė:
Sveiki, ar jums taip pat 2 mėnesius laukti atsakymo dėl kariotipų? 🙈
Pipiriuke parašė:
Lauksime ir mes, šiek tiek neramu... Bet mums šiandien sakė gydytoja pusė nėštumu nutrūksta dėl neaiškios kilmės 🤷♀️ viskas bus gerai ir jums ir mums 💕 ar bandysite gaudyti žirniuką ar lauksite visų tyrimų atsakymų?
Ežera parašė:
Lauksime ir mes, šiek tiek neramu... Bet mums šiandien sakė gydytoja pusė nėštumu nutrūksta dėl neaiškios kilmės 🤷♀️ viskas bus gerai ir jums ir mums 💕 ar bandysit…
Vat nežinom, ką daryti. Ar laukti atsakymų, ar bandyti. 🤷🏼♀️ Rado dar bakterija man , išrase antibiotikų kursą, tai matyt nereikėtų rizikuoti...
Pipiriuke parašė:
Vat nežinom, ką daryti. Ar laukti atsakymų, ar bandyti. 🤷🏼♀️ Rado dar bakterija man , išrase antibiotikų kursą, tai matyt nereikėtų rizikuoti...…
Mes nusprendėme po pirmų mėnesinių bandyti, ir bus kaip bus, tik va mėnesinės kažkur užsilaikė 🤷♀️😔
Ežera parašė:
Mes nusprendėme po pirmų mėnesinių bandyti, ir bus kaip bus, tik va mėnesinės kažkur užsilaikė 🤷♀️😔
Didžiausios sėkmės ❤️❤️❤️ mes irgi tikimės kad zirniukas uzkibs ir augs,.nes psichologiškai jaučiuosi LB LB blogai
Pipiriuke parašė:
Didžiausios sėkmės ❤️❤️❤️ mes irgi tikimės kad zirniukas uzkibs ir augs,.nes psichologiškai jaučiuosi LB LB blogai
Jums pirma nesėkme? Tada jums reikia iš liūdėti ir atsigauti psichologiškai 🙏 paskaitykit knygą " kai įvyksta persileidimas" iš kur esat? Galiu paskolinti 🙏
Ežera parašė:
Jums pirma nesėkme? Tada jums reikia iš liūdėti ir atsigauti psichologiškai 🙏 paskaitykit knygą " kai įvyksta persileidimas" iš kur esat? Galiu paskolinti 🙏…
Antra nesėkmė iš eilės (ir per šiuos metus)... ☹️ Bandau vis susitaikyti, bet be proto skaudu kad nepavyksta, nežinau, kas gali padėti, nes poliklinikos gyd palinkėjo tik sėkmės. Žinoma, nenuleisim rankų, bandysim toliau. Vakar n tyrimų atlikau, bet tik keli rodikliai ne normos ribose, visa kita atrodo idealu.
Girdėjau apie šią knygą, ar jums psichologiškai padėjo ? Esu iš Vilniaus, tikrai būtų įdomu paskaityti..
Pipiriuke parašė:
Antra nesėkmė iš eilės (ir per šiuos metus)... ☹️ Bandau vis susitaikyti, bet be proto skaudu kad nepavyksta, nežinau, kas gali padėti, nes poliklinikos gyd palinkė…
Aš po 1 persileidimo labai išgyvenau, begalo skaudėjo ir buvo skaudu, kaltinau save, ėjau iš proto, buvo begalo sunku, negalėjau žiūrėti į besilaukiančias, labai, labai daug laiko praėjo kol atsigavau 😔 ir pastojau tik po gerų metų.. . 2 nesėkme 10sav. Nesivystantis. 3paras verkiau vyrui į petį įsikniaubus, o tada nusprendžiau, kad nedarysiu tos pačios klaidos, prisipirkau knygų, man labai padėjo susitvarkyti su mintimis 🙏 aišku, truputi neramu kur dingo menesines, nes abrazija darė 09.29 😔
Ežera parašė:
Aš po 1 persileidimo labai išgyvenau, begalo skaudėjo ir buvo skaudu, kaltinau save, ėjau iš proto, buvo begalo sunku, negalėjau žiūrėti į besilaukiančias, labai, l…
Na man abrazija taip pat 09.29 buvo, bet mėnesinėm jau prasirgau. Tik neatsigaunu vis.. artimas žmogus pranešė naujieną kad laukiasi, parodė nuotrauką..baigus pokalbį tiesiog verkiau ir kaukiau iš to skausmo,.nes mūsų mažylis turėjo atkeliauti į si pasaulį labai panašiu metu (dviejų savaičių skirtumas būtų)...
Pipiriuke parašė:
Na man abrazija taip pat 09.29 buvo, bet mėnesinėm jau prasirgau. Tik neatsigaunu vis.. artimas žmogus pranešė naujieną kad laukiasi, parodė nuotrauką..baigus pokal…
Viskas praeis🙏💕, man po 1 nesėkmės taip buvo, kaip jums dabar... Bet verkite, kaukite, kad išlietumėt visą skausmą, kad išgytų visas netekties skausmas... Begalo sunku ir apmaudu, kad mums taip nutinka, bet manau ne veltui gyvenimas siunčia tokius išbandymus, o ir siunčia tik stipriems! Nepamatysite, kaip kaip kitas žirniukas pasirinks jūsų šeimą, ir mes galbūt jau kitąmet bendrausime mamyčių laukiančiųjų forume! ❤️
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai