Keise parašė:
Nu aciu Dievui!!! Siaubas isivaizduoju kiek itampos turejai apturet!!! Lb lb dziaugiuosi!!!
Ačiū 🌻♥️
Keise parašė:
Nu aciu Dievui!!! Siaubas isivaizduoju kiek itampos turejai apturet!!! Lb lb dziaugiuosi!!!
Ačiū 🌻♥️
TheHappiest parašė:
Tokio streso jau seniai neturėjau.
Siuntė mane echoskopijai į Lazdynus.
Sveikinu, labai grazus zirniukas
Sveikos merginos
jungiuosi į jūsų gretas. Daugumos istorijos ir išgyvenimai labai man artimi. Iškart sveikinu tas, kurioms jau žirniukai sėkmingai po širdelė gyvena
Trumpai mano istorija. Planuoti antrą vaiką pradėjom 2016 rudenį, pastojau sausį ir penktą - šeštą savaitę įvyko savaiminis persileidimas. Po to sekė antras bandymas šiais metais. Vasarį pastojau... bet nuojauta jau iškart matyt sakė, kad nieko gero nebus. Vaisius labai sunkiai vystėsi, širdelės taip išvis ir nepamatė, vis liepė laukti ir ko pasekoj dešimtą savaitę nervams neatlaikius nuvykau į ligoninės priėmimą ir ten apžiūrėjusi gydytoja pasakė, kad nieko gero. Vaisius sustojęs ties šešta savaite. Atliko abraziją balandžio 23. Apie išgyvenimus ir visa kita nepasakosiu, pačios galit numatyt...po abrazijos pirmos mm pasirodė po 45 dienų. Šiandien jau trečias ciklas. Iškart po mm planuosim. Šiuo metu lankausi pas privačią ginę. Atradom priežastį dėl antro nutrūkusio nėštumo - tai, man buvusi žarnyno infekcija ir žemas progesteronas. Kas liečia gimdą ir kiaušides, viskas atsistatę ir funkcionuoja labai gerai. Problema šiuo metu yra hormonai. Tad juos ir taisysim. Pasidariau krešėjimą, Jei bus tirštas kraujas skirs aspiriną.
Tai vat, tikiuosi, kad pagaliau apdovanos mane Dievas nauju ir sėkmingu nėštumu
Labas, merginos. Nutariau ir aš prisijungti į Jūsų gretas, rytoj atliks abraziją dėl nesivystančio neštumo. Labai liūdna, su vyru ilgai planavom ir laukėm, bet štai 9 sav. nustojo vystytis, sekmadienį būtų jau 12 sav.
Labai baisu, kad vėl ilgai negalėsiu pastoti, bet ši tema kiek įkvepia optimizmo. Daug naudingos informacijos sužinojau perskaičius temą, kiek pikta, kad gydytojai anksčiau tokių dalykų nepapasakoja, bet ką padarysi.
Didžiausi sveikinimai ir gražaus laukimo jau laukiančioms, bei kantrybės dar tik laukiančioms II
TheHappiest parašė:
Tokio streso jau seniai neturėjau.
Siuntė mane echoskopijai į Lazdynus.
oj koks grazutis
Merginos, atėjau pasidžiaugti ir paskatinti jus nenuleisti rankų!
2016 m liepą susilaukiau dukros. Viskas buvo sklandu ir juokiausi kalbėdama, kad vaiką išnešiot vienas juokas. Matyt už tai gavau pamoką ir 2017 m spalį pastojusi, nuėjusi į 12 sav echo, sužinojau kad vaikutis nuo 10 sav nebesivysto. Apie jausmus nepasakosiu.. Po abrazijos buvo likęs gabalėlis placentos, teko kartoti. Vasarį po antrosios abrazijos prasidėjo gimdos uždegimas. Viską susigydžius ir gydytojo paskatinta, kovo mėn sulaukus pirmų normalių mm, bandėm vėl. Su didele baime ir tyliai sulaukem 12 sav, tik tada patikėjau kad tikrai viskas bus gerai
dabar mums jau 19+4, džiugina gausiais judesiukais
tiesa, greičiausiai kaip liekamasis reiškinys po abrazijų, placenta žemai, dengia žiomenis, gydytojas dar ir lagūnas mato.. yra rizika, bet gyvenu su džiaugsmu, kad dar viskas pasikeis iki nėštumo pabaigos 😊 nenuleiskit rankų, nenusiminkit po pirmos nesėkmės!
Amelija parašė:
Labas, merginos. Nutariau ir aš prisijungti į Jūsų gretas, rytoj atliks abraziją dėl nesivystančio neštumo. Labai liūdna, su vyru ilgai planavom ir laukėm, bet štai…
Stiprybės Jums!
Liepiukas parašė:
Merginos, atėjau pasidžiaugti ir paskatinti jus nenuleisti rankų!2016 m liepą susilaukiau dukros. Viskas buvo sklandu ir juokiausi kalbėdama, kad vaiką išnešiot…
Linkiu tik kuo geriausio
Sakykit, kas tos lagūnos?
Helly parašė:
Linkiu tik kuo geriausioSakykit, kas tos lagūnos?
![]()
Tiksliai gydytojas neakcentavo, kiek rodė, tai nemaži kauburėliai paviršiuje susidarę
tik jie gal pavojaus nekelia. Daugiau nerimo kelia placentos kraujagyslės, dėl kurių bet kada gali prasidėti gausus kraujavimas 🤔
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai