Hiacinta parašė:
Is kitos puses ir gerai, kadangi gydytojai geriau žino.
Kaip man sakė, jie negali nieko pakeisti šioje situacijoje, jie yra tik tarpininka…
Gal ir jūsų teisybė.
Hiacinta parašė:
Kaip man sakė, jie negali nieko pakeisti šioje situacijoje, jie yra tik tarpininka…
Gal ir jūsų teisybė.
Baby parašė:
Gal ir jūsų teisybė.
As jus suprantu. Pati "praėjau" ir žinau ką tai reiškia. Ir gydytojus kaltinau ir rėkiau ant jų.
Gydytojai mus saugo ir padeda kai prašome pagalbos.
TheHappiest parašė:
Kiekviena skirtingai reaguojam.
Aš asmeniškai išgyvenau viską per tas savaites kai reikėjo įsitikinti, kad nėštuma…
As lygiai taip pat jauciaus, po abrazijos atsigavau :))
Hiacinta parašė:
Sako, kad medikamentinis yra kurkas labiau žalojantis psichologiškai. O jei savaiminis tai nežinia dar kada ir prasidės, jei ne kraujuoji🤔
Keise parašė:
As lygiai taip pat jauciaus, po abrazijos atsigavau :))
Tie gydytojai, poliklinikos, apžiūros.. Labai sekina
TheHappiest parašė:
Sako, kad medikamentinis yra kurkas labiau žalojantis psichologiškai. O jei savaiminis tai nežinia dar kada ir prasidės, jei ne kraujuoji🤔
Pritariu labai sekina. Visą savaitę kaip daržovė ligoninėje pragulėjau....o ta baimė ten gulint labai baugina :/
TheHappiest parašė:
Sekina, ir morališkai ir fiziškai..
Bet reikia.
Erika116 parašė:
Aš turėjau medikamentini. Taip beproto buvo sunku psichologiškai. Bet abrazijos man nedarė, nes nesu gimdziusi. Tipo po to sunkiau pastoti. Kiek tiesos nežinau.……
Negąsdinkite...
as irgi negimdžius... 😪
Erika116 parašė:
Aš turėjau medikamentini. Taip beproto buvo sunku psichologiškai. Bet abrazijos man nedarė, nes nesu gimdziusi. Tipo po to sunkiau pastoti. Kiek tiesos nežinau.…
Šito nesu girdėjusi. Nežinau 🤔
Hiacinta parašė:
Sekina, ir morališkai ir fiziškai..
Bet reikia.
Tai reikia. Tik sakau, jei reiktų rinktis, tai ir vėl pasirinkčiau abraziją, o ne kitus variantus 🤔
Baby parašė:
Negąsdinkite...as irgi negimdžius... 😪
Jei gydytoja siunčia abrazijai, tai reiškia gali daryti negimdžiusiai. Nesijaudinkit
Baby parašė:
Negąsdinkite...as irgi negimdžius... 😪
Tikrai nesigasdinkite. Aš pirmą persileidimą turėjau medikamentinį, dar po visko ir A padarė, kad tikrai viskas būtų išsivalę švariai. Tai buvo pirmas mano nėštumas. Po šios nelaimės per pirmą bandymą ir pastojau
Tai čia kiekviena situacija labai individuali
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai