Luckyone parašė:
Planuojam planuojam, lyg ir yra jau zirniukas. Bet labai labai mazai laiko, tai nenoriu prisifantazuoti kolkas labai daug! Bet labai tikiuosi, kad tai kaledu stebuk…
Sveikinimai, tvirto žirnio! ☺️
Kelinta ciklą pavyko pastoti?
Luckyone parašė:
Planuojam planuojam, lyg ir yra jau zirniukas. Bet labai labai mazai laiko, tai nenoriu prisifantazuoti kolkas labai daug! Bet labai tikiuosi, kad tai kaledu stebuk…
Luckyone parašė:
Labai labai tikiuosi, tik viskas be proto baisu!
Aciu labai 🤍🤍🤍 lauksim ir tavo teigiamo!!
Man kažkaip kaip užkeiktas šitas reikalas🙈 sulaukiau mm po pirmo, antro normalaus ciklo... atrodo, tik pora normalių ciklų, bet toks nusivylimas apėmė. Lyg supratimas, kad vis tiek neverta bandyti, niekas nesigauna, nelemta mums🙈 taip kad širdy labai labai tuščia, jau nieko nebesitikiu.
Camerona parašė:
Labai aciu, dar kol nemate sirdutes tai bijau dZiaugtis.
Po nutraukimo trecias
Jau kai verkiau ir galvojau, kad tikrai ne, atsirado vaiduokliukas. Todel man tikrai stebuklAs 🤍
saulė_vandeny parašė:
Man kažkaip kaip užkeiktas šitas reikalas🙈 sulaukiau mm po pirmo, antro normalaus ciklo... atrodo, tik pora normalių ciklų, bet toks nusivylimas apėmė. Lyg supratim…
As jau si cikla kaip ir pries tai rasiau, nieko nesitikejau, bet po visu visu asaru atsirado vaiduokliukas, todel laikau tai stebuklu.
Neskubekit, gal organizmas dar nepasiruoses 🤍 ateis ir i jusu seima dziaugsmas, tikekite tuo!
As stengiuosi tiketi siuo, bet tuo paciu labai bijau
Luckyone parašė:
As jau si cikla kaip ir pries tai rasiau, nieko nesitikejau, bet po visu visu asaru atsirado vaiduokliukas, todel laikau tai stebuklu.
Oj, ašarų paskutinio ciklo pabaigoje ir man buvo! Vien dėl to nenoriu bandyti, kad ciklo pabaiga nesibaigtų ašaromis. Jei ne vyras, praėjusio ir šio bandymų nebebūtų. Po pirmo normalaus ciklo supratau, kad dar per jautriai reaguoju į visą šitą reikalą.
saulė_vandeny parašė:
Oj, ašarų paskutinio ciklo pabaigoje ir man buvo! Vien dėl to nenoriu bandyti, kad ciklo pabaiga nesibaigtų ašaromis. Jei ne vyras, praėjusio ir šio bandymų nebebūt…
As tik per si cikla verkiau kai pamaciau neigiamus... ories tai net nebandem normaliai. Faktas, kad per psichologija sitie dalykai labai kerta, bet reik stengtis neuzsiblokuoti
Labas vakaras. Jungiuosi ir aš prie jūsų. Per praėjusius metus turėjau du abortus (medikamentinis ir abrazija). Pastaroji dėl nesivystančio nėštumo įvyko gruodžio pradžioje. Gydytoja patarė bandyti pastoti po trijų ciklų. Paskaitinėjau, matau, kad daug kas ir greičiau bando, matyt, nelauksiu ir aš tiek. Praeis pirmas ciklas ir nustosim saugotis. Po pirmojo aborto labai blogai jaučiausi, tiesiog labai džiaugiausi pastojusi, labai laukiau ir staiga netikėta žinia (jau ir vyresniesiems savo vaikams buvom pasakę ir mamoms). Antrąjį išgyvenau lengviau. Šįkart nesureikšminau nuo pat pradžių, niekam nesakiau, gyvenau lyg niekur nieko. Ašarą nubraukiau tik ginekologės kėdėj, kai pasakė, kad, deja, bet ir šįkart nepasisekė. Man jau 36m., jei gyvenčiau antrą gyvenimą, vaikus gimdyt pradėčiau anksčiau. Nutariau pabandyti dar kartą ir jei pavyks, turėsim 3, o jei ne... turbūt taip jau lemta
...
Sveikos, ši tema anksčiausiai naudota buvo, tad norėčiau paklausti, kaip reikėjo ruoštis abrazijai? Nereikėjo valytis žarnyno? Kažkur skaičiau, kad reikia. Gydytojas neminėjo, o rytoj vykstu suplanuotai abrazijai. Iš to širdies skausmo net nebepasiskambinau pasiklausti... mano nėštumas 9sav, bet be embriono, prilygsta 6sav... pasirinkau abraziją nes manau psichologiškai savaiminio neištverčiau...
Gabija99 parašė:
Sveikos, ši tema anksčiausiai naudota buvo, tad norėčiau paklausti, kaip reikėjo ruoštis abrazijai? Nereikėjo valytis žarnyno? Kažkur skaičiau, kad reikia. Gydytoja…
Užjauta...lygiai tą patį patyriau,net ir dydis toks pat. Man liepė atvykti tuščiu skrandžiu ir iš vakaro,bei ryte įsidėti žvakutę į makštį ( žvakutė davė ginekologė).Buvo taikyta pilna narkozė,todėl prieš ją, liepė 8val būti nevalgiusi. Darė ryte tai nekilo jokių nesklandumų dėl to
Bet kai stresuoji,tai ir taip nieko nevalgai...
Linkiu sekmės ir psichologinės tvirtyvės viskas bus gerai.
2021 Vasario mėn atlikta abraziją,ir šiuo metu esu 13sav nėštume. Kitas kartas bus Jums sėkmingas
Soncė parašė:
Užjauta...lygiai tą patį patyriau,net ir dydis toks pat. Man liepė atvykti tuščiu skrandžiu ir iš vakaro,bei ryte įsidėti žvakutę į makštį ( žvakutė davė ginekologė…
Ačiū. Iki kol man nenutiko tai, nemaniau kad tai toks dažnas atvejis... Vis laikausi, bet jaučiu, kad rytoj po visko bus sunkiau nei visas šias dienas "laukiant" kada viskas pasibaigs... Net visos ankstesnės problemos nublanksta prieš šią patirtį... Metus laiko lankiausi pas gydytoją ir dariausi įvairius hormonų tyrimus nes turiu problemų su kiaušidėm, galiausiai sulaukiau gydytojo patvirtinimo, kad viskas atrodo gerai ir galiu bandyti pastoti. Net mintis nebuvo kilusi kad taip viskas baigsis... Tikiuosi sekantį kartą pavyks... Baimė ko gero išliks...
O jus sveikinu ir sveikatos jums ir jūsų mažyliui.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai