saulė_vandeny parašė:
Sveika. Aš gyvenu tokį patį gyvenimą. Birželį teigiamas nt, rugpjūčio 17 d. abrazija. Iki šiol planuojam ir iki šiol krūtinė mirusi. Gaal šį ciklą, po ov pradėjau k…
Aš antroje ciklo pusėje vis spaudau ją, kad pajausčiau ką nors, bet arba skausmas būna vos vos juntamas, arba tiesiog įsivaizduoju jį.🙄 Ir dabar galvoju, gal kokie hormonai nesusitvarkę dar, todėl ir nejaučiu nieko. Ir, kaip ir jums, įdomu, ar tai turi reikšmės pastojimui...
Žiūriu, kad ne tik pastojome ir nelaimes turėjome tais pačiais mėnesiais, bet ir planuojame jau tiek pat laiko... Tikiuosi, kad abiems pavyks kaip įmanoma greičiau pastoti ir šį kartą jau galėsime sūpuoti gyvus ir sveikus mažylius!🤞
Franc parašė:
Aš po abrazijos gruodį, irgi krūtinė visiškai nebejautri. Ir labai sustiprėję pms, mėnesinės irgi labai gausios bet trumpos. Matyt neatsistatė dar organizmas.………
Man mm irgi kiek kitokios negu būdavo prieš viskam įvykstant... Sakyčiau, kad gausesnės pirmomis dienomis. Kadangi jau 6 mėn. praėjo, tai galvoju, kad, ko gero, taip ir ir liks...