Ainuliele parašė:
Tai va, galvojj, gal ir dantukai. Patepu vaistukais, matysim kaip bus. Siaip man paciai asmeniskak dantukai isdygo 3 menesiu, cia mokslas prasilenkia su faktais. Ma…
O dantenos nepaburke, nepabale?
Ainuliele parašė:
Tai va, galvojj, gal ir dantukai. Patepu vaistukais, matysim kaip bus. Siaip man paciai asmeniskak dantukai isdygo 3 menesiu, cia mokslas prasilenkia su faktais. Ma…
Sandritaaaa parašė:
Matot temos pavadinima? Cia kalbama apie primaitinima nuo 4 men,o ne apie tai nuo kurio amziaus primaitinti,taip,kad pasilaikykite savo moralizavimus sau
taiklu !!!
Rasule parašė:
As parasiau savo nuomone ir nereikia cia pykti. As nieko nemoralizuoju. Man jokio skirtumo kada jus primaitinsit savo vaikus. Galit nors ir katik gimusi primaitinti…
bet is keliu mamyciu persasi toks ispudis kad jums t.y toms mamoms labai svarbu nuo kada kitos mamos primaitina
saulita parašė:
bet is keliu mamyciu persasi toks ispudis kad jums t.y toms mamoms labai svarbu nuo kada kitos mamos primaitina![]()
Man tikrai neidomu. Tai ne mano vaikas. As esu atsakinga tik uz savo dukryte. O jus darykit ka norit
As dariau vienaip, jus darykit vienaip. Juk neuzdrausta yra pasakyti savo nuomone.
Rasule parašė:
Man tikrai neidomu. Tai ne mano vaikas. As esu atsakinga tik uz savo dukryte. O jus darykit ka noritAs dariau vienaip, jus darykit vienaip. Juk neuzdrausta yra…
tikrai neuzdrausta
saulita parašė:
tikrai neuzdrausta![]()
Pagaliau
Gal is 3 posto supratot. Nes vis rasiau, kad man nerupi kas kada primaitina.
Rasule parašė:
PagaliauGal is 3 posto supratot. Nes vis rasiau, kad man nerupi kas kada primaitina.
kodel is trecio
as dar su jumis isvis nekalbejau
Katiara parašė:
Na kaip, kai pirmas vaikelis tai neisivaizduoju kaip turi atrodyti. Bet yra pabalusios, nes anksciau taip nebuvo, bet istinusios nera ir kaip bando uzmigti su merliuku trina burnyte, veideli, tuo tarpu labai nervuojasi, atrodo cypt prades
Ainuliele parašė:
Na kaip, kai pirmas vaikelis tai neisivaizduoju kaip turi atrodyti. Bet yra pabalusios, nes anksciau taip nebuvo, bet istinusios nera ir kaip bando uzmigti su merli…
maniske irgi turejo toki etapa kad tiesiog su nervais viska kisdavo i burna, bet taip tiesiog vos ne drebedama, tai pabandziau duoti tute, ko niekad neimdavo..ir pradejo imti dabar, tai apsiramino, matyt dirgino dantenas
Ainuliele parašė:
Na kaip, kai pirmas vaikelis tai neisivaizduoju kaip turi atrodyti. Bet yra pabalusios, nes anksciau taip nebuvo, bet istinusios nera ir kaip bando uzmigti su merli…
Beja vakar gavom du skiepus, bet nevalgyt pradejom jau ta diena, vaikelis isbuvo nevalges apie 6 valandas, tai gal skiepai ir dantukai viskas susidejo
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai