VilemS parašė:
Sveikos turejau nesaugu lytini akta ir po keleta h ta pacia diena susirgau menesinemis, tai ar reikia gerti kontraceptine tablete?
Nereikia.
VilemS parašė:
Sveikos turejau nesaugu lytini akta ir po keleta h ta pacia diena susirgau menesinemis, tai ar reikia gerti kontraceptine tablete?
Nereikia.
Sveiki, esu išsigandus, kad galėčiau būti pastojusi, bet mano nuomone šansai yra maždaug 1% galimybė, kad esu pastojusi... Turėjau lytinius santykius su vaikinu, prezervatyvas įplyšo, bet iškart po lytinių santykių buvo išgerta escapelle tabletė ir vaikinas nebuvo pabaigęs... Lytiniai santykiai įvyko iškart po mėnesinių pabaigos, tai buvo nevaisingos dienos, bet kažkodėl vistiek bijau. Po savaitės po escapelle išgėrimo pora dienų buvo rudas tepimas. Bet nesenai 3 dienas be priežasties bėgdavo kraujas iš nosies, ko anksčiau nebūdavo ir nežinah ar tai susiję, ar ne. Liko pora sav iki mm ir labai sunkus tas laukimas tai rašau, kad galbūt gaučiau kokio nuraminimo 😇😶
Bijoklė parašė:
Sveiki, esu išsigandus, kad galėčiau būti pastojusi, bet mano nuomone šansai yra maždaug 1% galimybė, kad esu pastojusi... Turėjau lytinius santykius su vaikinu, pr…
Sveika. Visu pirma rekomenduoju nusiraminti. Pirmas dalykas, pati sakot jog buvo nevaisingos dienos. Moteris pastoja tik per vaisingas dienas. Paskui sakot jog vyras nebaigė - tad apue pastojimą kalbos net nėra. Nevaisingos dienos, spermos nebuvo. O ir tabletę išgėrėt, tepliojimai normalu po jos. Iš nosies kraujas gali bėgt dėl streso. Tad būkit rami, šiuo metu pas jus turėtų būti vaisingos dienos
Sveikos, gal kurei buvo taip nutikę. Turėjau nesaugius lytinius santykius po ju nepilnai 12h išgėriau tabletę. Ir turėjo spalio 24d būti mėnesinės bet už vėlavo 2dienas, bet tos mėnesinės nebuvo kaip įprastos vieną dieną gausei kraujavau o kita diena tik tepliojo, testo dar nesidariau. Ar gali būti kad čia taip iš reguliavo ar vis dėl to pastojau. Beje prieš du mėn gimdžiau bet po gimdymo jau buvo mėnesinės ir truko kaip prieš gimdymą 7d. Nežinau taip neramu dabar.
Indrute662 parašė:
Sveikos, gal kurei buvo taip nutikę. Turėjau nesaugius lytinius santykius po ju nepilnai 12h išgėriau tabletę. Ir turėjo spalio 24d būti mėnesinės bet už vėlavo 2di…
Protingiausia butu pasidaryti testa
Indrute662 parašė:
Sveikos, gal kurei buvo taip nutikę. Turėjau nesaugius lytinius santykius po ju nepilnai 12h išgėriau tabletę. Ir turėjo spalio 24d būti mėnesinės bet už vėlavo 2di…
Po nesaugių lytinių santykių tabletę gerti galima net per 72 valandas
Tad manau galite būti rami
Sveikos merginos. Man jau prasidejo paranoja del nestumo. Vaikelio tikrai neplanuojam siuo metu. Situacija tokia, kad paskutines mm turejau spalio 5d, pats cikas 31d, jos trunka ~5 d, spalio 15 nakti, turejau nesaugiu lytiniu santykiu, spalio 16 d isgeriau escapelle tablete, kazkur 19 d prasidejo kraujavimas, kaip per mm, bet sis kraujavimas yra pasalinis poveikis po tabletes. Nuo 24 d pradejo mausti pilvuka, temti, jis atrodo padidejes, issiputes, stangrus, ar galiu buti nescia? Ar tai tik pms? Ar jau issigalvoti pradejau?
Laura878 parašė:
Sveikos merginos. Man jau prasidejo paranoja del nestumo. Vaikelio tikrai neplanuojam siuo metu. Situacija tokia, kad paskutines mm turejau spalio 5d, pats cikas 31…
Kreipkis į ekstrasensus. Tik jie tau atsakys. (Dar nėštumo testas yra, jei nepadės ekstrasensai).
Nes gali būt nėštumas, gali būti pms.
dorotte parašė:
Kreipkis į ekstrasensus. Tik jie tau atsakys. (Dar nėštumo testas yra, jei nepadės ekstrasensai).
Na ziurek, gal pazysti gera ekstrasensa? Kreipsiuosi.
Aurum94 parašė:
labas,esu naujoke,noreciau,kad pasidalintumete patirtimi,po nesaigiu santykiu su vyru, isgeriau kontraceptine,mazdaug po paros,menesines veluoja jau 12d.krutine jau…
Viena karta išgėrus man MM prasidėjo po 4 dienu, o dabar antra karta teko gerti, tai MM jau vėluoja 3 dienas
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai