Diskusija perkelta iš kitos temos
Ačiū!
Svajoklė777 parašė:
Gal galite patarti kaip daryti geriau gal kam taip buvo. Man reikia rytoj papulti pas gydytoja dėl stimuliacijos pradžios gaunasi mano 2cd diena. Geriau ryte skambi…
Jei šiandien susirgot maždaug iki 16-18 val. Tai galit jaus skaičiuoti pirmą dieną ir turėjote jau skambinti į vaisingumo centrą. Nuvažiavus labai maža tikimybė kad gausite vizitą, nebent bus laisvas tarpas tada gausite. Galit bandyti. Man reikėjo 2-3 cd tai jau pirmą dieną skambinau. Jei einat į santaras tai nuo 9 tik priima skambučius. 😁
RaudonaPieva parašė:
Jei šiandien susirgot maždaug iki 16-18 val. Tai galit jaus skaičiuoti pirmą dieną ir turėjote jau skambinti į vaisingumo centrą. Nuvažiavus labai maža tikimybė kad…
Šiandien buvo amerikietiški kalneliai pas mane. Tai atrodo pasirodė kraujas tai dingo. Vėliau iš namų išvažiavau ir tik grįžus pamačiau kad jau pasirodė kraujas. Bet jau nebedirbo jie..
Galbūt tada ras vietą šeštadienį ir teks kažkaip darbe derintis laisvą dieną..
Svajoklė777 parašė:
Šiandien buvo amerikietiški kalneliai pas mane. Tai atrodo pasirodė kraujas tai dingo. Vėliau iš namų išvažiavau ir tik grįžus pamačiau kad jau pasirodė kraujas. Be…
Sveiki
vietą jie visad ras, jei reikia. Net jei nebus laisvų laikų - iterps kažkur. Taigi jei jums reikia seštadienį, tai šeštadienį ir priims, tik tai bus budintis gydytojas
Svajoklė777 parašė:
Šiandien buvo amerikietiški kalneliai pas mane. Tai atrodo pasirodė kraujas tai dingo. Vėliau iš namų išvažiavau ir tik grįžus pamačiau kad jau pasirodė kraujas. Be…
Ryt būtinai skambinkit ir sakykit kad reikia laiko šiandien arba sekančią dieną. Manau kazka merginos sugalvos. Gal net sakyčiau šeštadienį jums eit, nes šiandien tokia 50/50 dieną jūsų.
RaudonaPieva parašė:
Ryt būtinai skambinkit ir sakykit kad reikia laiko šiandien arba sekančią dieną. Manau kazka merginos sugalvos. Gal net sakyčiau šeštadienį jums eit, nes šiandien t…
Tai va gerai sakai aš tapaty galvoju gal šeštadienį geriau bus. Rytoj skambinsiu prašysiu laiko šeštadieniui. Ačiūūū labai❤️
Vellvet parašė:
Sveikivietą jie visad ras, jei reikia. Net jei nebus laisvų laikų - iterps kažkur. Taigi jei jums reikia seštadienį, tai šeštadienį ir priims, tik tai bus budin…
Ačiū labai❤️ Šiek tiek ramiau pasidarė gavus info.
Merginos, labas. Gal kažkas neseniai lankėsi Santarų vaisingumo centre ir gali pasidalinti, iš kokių firmų šiuo metu Santariškės siunčiasi donorines kiaušialąstes? Žinau, kad anksčiau buvo Gametia biobank. Taip pat užmačiau dar ovobank. Ar niekas nepasikeitė? Noriu prieš vizitą pas gydytoją pasiskaityti kas ką siulo.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai