trilogija parašė:
espumizana, colinox, paskui vysniu kauliuku pagalvele nusipirkau tai ji geriausiai ir padejo
as ir turiu ta pagalvele ir colinox duodu, kai jau visai nepirscioja.
trilogija parašė:
espumizana, colinox, paskui vysniu kauliuku pagalvele nusipirkau tai ji geriausiai ir padejo
wweditela parašė:
baisu tie diegliukai...
trilogija parašė:
baisu tie diegliukai...
baisu, pamenu kaip prisikankino migle...katroj vietoj gyveni, gal koki kart susibegam kavytes,galetu vaikai zaist, dar gal oksana su dziugu prisijunktu
wweditela parašė:
baisu, pamenu kaip prisikankino migle...katroj vietoj gyveni, gal koki kart susibegam kavytes,galetu vaikai zaist, dar gal oksana su dziugu prisijunktu![]()
daugiabuciuose
tik siuo metu pas tevus, nes niekaip neprisiruosiu eit susitvarkyt iki galo buto kuriam gyvensim
trilogija parašė:
daugiabuciuosetik siuo metu pas tevus, nes niekaip neprisiruosiu eit susitvarkyt iki galo buto kuriam gyvensim
![]()
kai savijauta pageres tai tad ir susitvarkysi o dabar ilsetis reikia, na tai susirasysim kokia cia dienike, siandien buvau kaip tik pas oksana.
wweditela parašė:
kai savijauta pageres tai tad ir susitvarkysi o dabar ilsetis reikia, na tai susirasysim kokia cia dienike, siandien buvau kaip tik pas oksana.
ok
o as pas ja niekaip neprisiruosiu nueit, jau net geda
wweditela parašė:
O tai jūs visos trys iš Kvėdarnos?
vaidajk parašė:
O tai jūs visos trys iš Kvėdarnos?
jo
trilogija parašė:
oko as pas ja niekaip neprisiruosiu nueit, jau net geda
![]()
tai kita savaitike ir susimatysim visos
susitarsim kokia diena ir kelinta valanda
ir nebebus geda
trilogija parašė:
jo![]()