Rastika parašė:
Aš irgi pas ją lankiausi, nzn daug kam ji nepatinka, bet man ji visai gera ir pastoti padėjo
man ir ji gera gydytoja... ir tauragej va kaip sakei tikrai malonus kolektyvas, ir rupinasi labai
Rastika parašė:
Aš irgi pas ją lankiausi, nzn daug kam ji nepatinka, bet man ji visai gera ir pastoti padėjo
man ir ji gera gydytoja... ir tauragej va kaip sakei tikrai malonus kolektyvas, ir rupinasi labai
Rastika parašė:
jop rudenį tai sakė tikrai perkels. O jūs nuvykite trg į kursus ir viską sužinosite![]()
reiks parlekus del kursu jau pasidometi, o tu trilogija buvai jau gal kursuose taurageje?
Rastika parašė:
jop rudenį tai sakė tikrai perkels. O jūs nuvykite trg į kursus ir viską sužinosite![]()
Tą skyrių perkels į ligoninę. Tada jau ir epidūrinę nejautrą darys.
klydau parašė:
reiks parlekus del kursu jau pasidometi, o tu trilogija buvai jau gal kursuose taurageje?![]()
nebuvau nei su pirmu nei db neleksiu, neturiu kur pipiro palikt
klydau parašė:
reiks parlekus del kursu jau pasidometi, o tu trilogija buvai jau gal kursuose taurageje?![]()
Mes su vyru buvom kursuose apie gimdymą ir apie maitinimą. Tai tikrai labai super paskaitėlės buvo
vaidajk parašė:
Tą skyrių perkels į ligoninę. Tada jau ir epidūrinę nejautrą darys.
o ne tai mes nebeisoksime jau i ta traukini...
klydau parašė:
na tikrai, as ir nesuprantu kaip gali balsa medikas is viso kelti...bet db svarbiausia, kad viskas gerai ir maziuka jau supuoji.
beje, ko susilaukei?
![]()
Dukrytės, tik su speneliais vis problema iš pradžių labai jautūs suskilinėję šašuoti buvo dabar lyg ir apsigydžiau, bet va dabar peršti niežti, nors imk ir nusipjauk koks skausmas.
Ir turim l. didelius pilvo dieglius nu ryto prasideda iki kokių 17 val. po to vakare vėl prasideda tai gyvena dukrytė man ant rankų.
Na raminu save kad gal dar vienas kitas mėn. ir galėsim džiaugtis gyvenimu
klydau parašė:
o ne tai mes nebeisoksime jau i ta traukini...![]()
pagimdysi ir be epidiūro viskas bus gerai
Rastika parašė:
Dukrytės, tik su speneliais vis problema iš pradžių labai jautūs suskilinėję šašuoti buvo dabar lyg ir apsigydžiau, bet va dabar peršti niežti, nors imk ir nusipjauk koks skausmas.Ir turim l. didelius pilvo dieglius nu ryto prasideda iki kokių 17 val. po to vakare vėl prasideda tai gyvena dukrytė man ant rankų.
Na raminu save kad gal dar vienas kitas mėn. ir galėsim džiaugtis gyvenimu
o ką tu pati valgai?
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai