mamucka parašė:
aaaaa, prie ko cia egzema ir siepai???![]()
Negirdėjot apie šalutinį poveikį?
Parodyčiau kūdikių nuotraukų, bet labai šokiruojančios.
mamucka parašė:
aaaaa, prie ko cia egzema ir siepai???![]()
Negirdėjot apie šalutinį poveikį?
Parodyčiau kūdikių nuotraukų, bet labai šokiruojančios.
Šaltakojė parašė:
Jūs negailėkite ir pasidalinkite ta literatūra- diskusijoje gimsta tiesa. Tačiau tai diskusijai reikia užduoti kiek kitokį toną, o ne iš karto mesti pareiškimą kaip…
Aš žmogui to ir nesakyčiau jei kreiptųsi. Bet čia tik labai man įdomu, kodėl, kai skiepytis, tai medikai nieko nesupranta, medikai niekam tikę, o kai bėda, tai ką? Medikai jau protingesni palieka?
Čia aš ne darbe ir jūs ne pacientai ir čia neturiu su jumis kaip su pacientėm kalbėt. Man gal taip pat norisi savo nuome pasakyt, ar kaško paklaust.
Bet negavau dar atsakymų :).
Šeip darbe žmonių neskirstau, neišskiriu nei živ sergančių, nei tuberkuliozę, nei jokio kito, nei vienas žmogus nenori sirgti laikausi etikos kodeksų, kelis pacientus net teisėsaugai buvau pridavus už tai, kad kišo pinigų. Aš esu prieš kyšių sistemą. Taip esu bjauri, bet jei žmonės nesupranta gražiai, kai pasakai, kad neimsiu, tai kelis taip išgasdinau ligoniukus. Kiti patys jau bijo. Taip aš esu nestandartinė, visur turiu nomonę tvirtą.
Tik vis laukiu atsakymo, ką jūs darote tos, kurios neskiepyjate vaikų, kad vaikai nesusirgtų? Gerai, neliskime tų skiepų, jei jums jie tokie baisūs. Yra jei žinote stabligės skiepai. Vaikai dažnai nuvirsta, susižeidžia, stabligės baigtis dažnai yra tragiška. Ką jūs darote, kad ja nesusirgtų? Duosiu pavyzdį, pati valiau langus, isiduriau į kaškokią vinį, nežinau kaip ji ten atsirado, nu bet nesvarbu. Vakare ėjau į naktinę pamainą. Atrodo nereikšmingai, bet jau nuėjus į darbą, nebesugebėjau net kumščio susaust, plaštaka buvo dviguba. Sutino ir supūliavo. Aišku dėkinga darbo vieta, ligoninėje, priėjo traumatologas, pasiguldė greit ant stalo, išoperavo, išvalė, paskyrė antibiotikus, nes jau buvo pirmieji stabligės požymiai, nu aišku ir paskiepyjo. Skiepas galioja 10 metų berods. Nu gerai, mano situacija ir padėtis man padėjo. O jei tai vaikas, net jei tai ir suaugęs, papasto dūrio su vinim nebūtume niekas sureikšmine.
Tai va, pasakykite man mamytės, kurios prieš skiepus, ką jūs darote? Meldžiatės? Nu labai įdomu.
Nu galiu dar vieną atvejį papasakoti. Vienkiemyje į spastus įkliuvo pasiutlige sergantis usurinis šuo ar kaip jie vadinasi. Bet netyčia vaikas vienas priėjo kaškaip ten jam įkando. Jo mama veterinarė ir ji matė, kad gyvūnas serga. Ir ką? Tos kurios prieš skiepus, pasisakykite ką darytumėt? Gal į netradicinį mediką kreiptumėtės? Ar kur? Na tėvai tą vaiką staigiai nuvežė i kaimo ambulatoriją ir paskiepijo.
Galiu daugiau jums pavyzdžių duoti jei norite.
mamucka parašė:
o gal tiesiog turit igimta polinki i egzema? kdl taip kategoriskai-skiepas?
Jei nesidomėčiau kūdikių šalutiniais poveikiais, nutylėčiau. Arba šalutiniai poveikiai po kažkiek laiko, arba nuo vėlesnių skiepų, kas ir gavos man. Paūmėjimas būtent po vieno skiepo, puikiai pamenu nuo ko viskas prasidėjo ir kaip vis dar tęsias.
JurgitaVa parašė:
Aš žmogui to ir nesakyčiau jei kreiptųsi. Bet čia tik labai man įdomu, kodėl, kai skiepytis, tai medikai nieko nesupranta, medikai niekam tikę, o kai bėda, tai ką? …
Norėčiau daugiau pvz. Ir dar. Yra toks dalykas revakcinacija ( jei klystu- pataisykite). Skiepas galioja 10-15 metų, o Jūs pasiskiepijote iš naujo? Juk kai kurių skiepų veiksmingumas lygus 0. Tuberkuliozės skiepas neapsaugo.
liniuxs78 parašė:
Jurgita Va kad Jūs labai piktai dėstote savo mintis ar man čia vienai taip rodosiNors aš savo vaikus ir visus skiepijau bet man visai nesvarbu jei kas nesk…
Ne, piktai aš nedėstau. Aš niekada ant nieko nepykstu. Man dzin yra ant tų mamų apskritai.
Bet man širdis plyšta, kai matau sergančius vaikus. Va bėda yra su užuojauta, mačiau kelias, kurios neskiepij vaikų ir tie vaikai susirgo. Kaip kartais sakau " zakon podlasti ", va kaško nepadarei ir tyčia tai įvyko. Tos mamos nori rasti užuojauta, o manyje tos užuojautos jau nerasi, nes jos pačios kaltos. Suprantat, kad nematyčiau visai, nežinočiau apie tuos skaudžius atvejus, kuris ir mūsų giminėje vienas įvyko, tai nusispjaučiau. Aš savo ausimis girdėjau kaip mamos save keikė, o net medikai užuojautos jau nesuteikia. Paklausia, kodėl neskiepijot? Čia iki savižudybės tokie stresai gali privesti. Skaudžios pasėkmės.
Kaškodėl nei viena pasekmių nebijo.
Aišku skiepai ne panacėja, kaip ir kiekvienas vaistas turi ir šalutinių poveikių, bet pasėkmės tų būtent ligų irgi yra žiaurios.
JurgitaVa parašė:
Aš žmogui to ir nesakyčiau jei kreiptųsi. Bet čia tik labai man įdomu, kodėl, kai skiepytis, tai medikai nieko nesupranta, medikai niekam tikę, o kai bėda, tai ką? …
O žinot, kiek žmonių užsikrečia stablige? Vienetai. O kuo skiriasi gydymas skiepytų ir neskiepytų?! Niekuo. Nuo to pradėkim. Nebijau tų ligų. Jei bus lemta ir susirgs. Skiepai nuo to neapsaugos. Serga ir skiepyti. Ir oho kaip serga. Gyvų pavyzdžių turiu n+1, paskaitų su pavyzdžiais nereikia
būčiau visiška kvailė, jei skiepyčiau savo vaiką, nors pati po skiepų kankinausi 18 metų su puokšte ligų. Ir nepaveldėtų, ir ne nuo aplinkos. Iškart po skiepo. Sekančią dieną jau buvau sergantis vaikas, nors dieną anksčiai buvau sveika kaip ridikas. Ir tai tęsėsi eilę metų. Tai man dabar ką daryt? Žaist rusišką ruletę ir tikėtis,kad mano vaikui taip nenutiks? Kad gal ne, dėkui. Vaiką grūdinam, imunitetas stiprus, formuojasi be chemijų, mityba sveika. Aš rami, nes žinau, kad neprikišau nagų ten, kur negalima. T.y. nesugadinau vaiko imuninės sistemos. Ir iš viso: kokią teisę skiepyti turi pediatrai? Jie ką, iminologai? Nė velnio. Apie skiepus žino tiek pat, kieo delfi rašo, bet kažkodėl laikomi net labai kompetetingais tą daryti. O kur tyrimai? O gal mano vaikas alergiškas kiaušinio baltymui? Kas tada? Anafilaksinis šokas ir reanimacija. Kas atsakys už tai? Medikai. Ne. Jiems visiškai vienodai. Tik dar daugiau pinigų gaus. O ką man daryt? Graužt save beliks. Ne, ačiū. Man vaiko reikia sveiko. O būtent tokį ir auginu. Susirgs tai susirgs. Imunitetas nepažeistas, susitvarkys. Jei reikės medikų pagalbos kreipsiuos. Kam man vežt sveiką vaiką pas gydytoją? Kad susargdintų? Na taip. Tai juk legalu. Bet va vaiką tėvams grūdinti tai jau nusikaltimas. Logikos, ponia, logikos reikia šitoj vietoj.
mamucka parašė:
na, as nebusiu linkus 100proc. patiketi, nes toki dalyka, kaip egzema gali issaukti galybe priezasciu...
Man sekančią dieną po skiepo prasidėjo dermatitas, egzema ir alerginė astma. Plius alergija beveik visiems produktams, kuriuos praeitą dieną dar galėjau valgyti. Šioj vietoj sutapimų neieškočiau, nes jų nėr. Paveldimumo irgi nebuvo. Aš pirmas toks atvejis giminėj per kelias kartas. Tad
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai