E m D i _ parašė:
Na Taip , perskaiciau viska , ir dabar galvoju , ar tik nera nuoskaudos Jums ponia Jurgita , nes Jus ir Jusu seima yra rizikos grupeje , jei Jus parejusi is darbo i…
oho, kas per pamąstymai, keliantys juoką :). Man kaip sakiau yra svarbūs tik mano vaikai. Šeip visi kiti žmonės man visai nerūpi. Taip aš dirbu, aš aš gydau, aš padedu ir t.t., bet jei ir numirs, tai man psichologiškai nuo to sunkiau nebus. Jei nėra man artimas, tai man nerūpi jo likimas.
Bacilū deja tiek nebijau, reikėtų labiau bijoti. Žinau pilną kurie nusisuka nuo ligotų, atsisako gydyti, nes turi šeimas. Aš nenusisuku, jei galiu kuo padėt, visada padėsiu, bet jei tai nepadės, man dėl to nei šilta nei šalta.
Čia tema yra skiepai už ir prieš. Kodėl nepuolate ant kitų kurios pareiškė nuomonę? Nes kitos parašė, tai ką norite girdėti. Jei nuomonė išsiskiria, tai reiškia reik plauti smegenis ir įrodinėti savo tiesą.
100 procentų garantijos nėra niekur. Vyrai dedasi prezervatyvus ir tikisi, kad nepastos moteris, bet pilna prezervatyvo vaisių auga. Ir vistiek juos naudoja, bet tikisi, moterys vartoja kontraceptines tabletes, nors kuo puikiausiai rašoma, kad paskatina vėžio atsiradimą, bet naudoja. Žmonės gydosi vėžį jei ir 30 procentų yra tikimybės, kad pasveiks, jie irgi tikisi. Kiekviena laukiamės vaikelio ir visi tikime, kad viskas bus gerai, visi laukiame, bet įvyksta persileidimai, būna apsigimimių, bet vartojame folio rūgštį ir tikimės, kad viskas bus gerai. Leidžiame vaikus į mokyklas, visi tikimės, kad mano vaikas mokysis gerai, turės gerą darbą, o pilna darbo birža bedarbių. Paskendo laivas ir jei sužinai, kad keli išgyveno, tai visų pirma visi tikisi, kad tai jų artimas žmogus.
Lygiai taip pat su skiepais, paskiepiji ir tikiesi, kad tavo vaikas pakliuvo į tą procentą žmonių, kurie nesusirgs viena ar kita liga. O ne būs tarp tų, kurių tėvams vienodai. Sveikas gyvenimo būdas taip pat daug lemia, aplinka daug lemia ligoms, genai. Medicina vos 10 procentų lemia žmonių sveikatos. Bet čia susisėdusios turbūt koks 60 procentų rūkalių, 99 procentai nesusipykusios su alkoholiu ir aiškinate apie skiepų žalą.
Jei tie skiepai tokie jau siaubingi, tik marina žmones, kodėl jūs visos gyvenate? Turėjote jau būti mirusios. O tie skiepai jau senai būtų buvę uždrausti. Jie yra kaip ligos profilaktikos priemonė. Lygiai taip pat kaip ir sveika gyvensena ir t.t.
Ir tik nepasakokite, kad skiepus kiša per prievartą. Yra lygiai kaip sutikimų lapai, taip ir atsisakymų lapai. Aš milijonus kartų esu buvusi atsisakius visokių paslaugų medicinos, padedu parašiuką, parašau, kad už pasėkmes atsakysiu pati, medikų po teismus netampysiu ir viskas. Aš pati va ką tik hepatito skiepo atsisakiau, pasirašiau ir tiek, jei susirgčiau, negalėčiau iš darbovietės reikalaut kompensacijos, nes aš atsakiau jų siūlomo skiepo. Žmonės gydymo atsisako, kuris prailgintų gyvenimą. O čia skiepo Lietuvoje atsisakyt paprasta kaip trys kapeikos. Nepasakokite, kad neina ir, kad kiša per prievartą, visiška nesamonė. Bet skiepijuosi per kiekviena nėštumą leidžiuosi im unoglobuliną, nes mano kraujo rezus faktorius neigiamas, vyro teigiamas. Gali atsisakyt ir to leistis, turiu pilną teisę. Šiais laikais yra pacientų teisės, jei pacientas nenori, niekas jo nieko neprivers.