Pitaya parašė:
Tikrai kaip keista... Kokiam mieste buvote pas gydytoją, pavardę prisimenat gal?
As Vilniuje, pas gyd Sidlauska lankausi, jau 3 metai
atpo ir ft3 nekinta, tad ju nereikia kartoti, jie pas mane geri, kartojami yra tth ir ft4 😉
Pitaya parašė:
Tikrai kaip keista... Kokiam mieste buvote pas gydytoją, pavardę prisimenat gal?
As Vilniuje, pas gyd Sidlauska lankausi, jau 3 metai
atpo ir ft3 nekinta, tad ju nereikia kartoti, jie pas mane geri, kartojami yra tth ir ft4 😉
Jogile parašė:
na nežinau nei ką pasakyti. Aš susirgau šiuo uždegimu prieš 8 metus, po pirmo gimdymo.. tyriausi dėl plaukų slinkimo, ir rado kad yra skydliaukės suletėjimas, kitai…
Nenugrybavot, viskas teisinga 😉
Smiliuke parašė:
o jūs prieš nėštumą turėjot problemų su skydliauke? gėrėt tiroksiną?
aš manau, kad nesutapimas gali būti dėlto, jog jūsų skydliaukė funkcionuoja gerai,…
As pastodavau ir persileisdavau, kol nepakliuvau atsitiktinai pas endokrinologa. Tada ir suzinojau, kad pas mane autoimuninis toroiditas, kai pradejau vartoti tiroksina, sekmingai isnesiojau dukra, tikiuosi ir si karta taip pat viskas gerai bus, skydliauke tiesiogai atsakinga uz vaisiaus vystymasi
tutto_bene parašė:
As pastodavau ir persileisdavau, kol nepakliuvau atsitiktinai pas endokrinologa. Tada ir suzinojau, kad pas mane autoimuninis toroiditas, kai pradejau vartoti tirok…
Dekui
sakau savo patirti
As turejau persileidima del skydliaukes
dabar lyg ir ok viskas
Pitaya parašė:
Nesityriau niekad prieš nėštumą, nes nebuvo jokių požymių, kad gali būti kažkas blogai, tai negėriau jokių vaistų. Ir dabar kai echoskopu gydytoja žiūrėjo tai sakė …
tikriausiai jūsų vaikučio skydliaukė dar neįsidirbusi, todėl jūsų skydliaukė dirba už du, todėl sulėtėja šiek tiek
aš taip galvočiau. dėl visako, pasitikslinkit su antra nuomone, blogiau nebus, manau nuramins. bet teoriškai, viskas ok būti turėtų. kitos net nežino, jog gali būti kažkas negerai ir ramiai nešioja nesitirdamos..
tutto_bene parašė:
As pastodavau ir persileisdavau, kol nepakliuvau atsitiktinai pas endokrinologa. Tada ir suzinojau, kad pas mane autoimuninis toroiditas, kai pradejau vartoti tirok…
aš pati, kol nestabilizavau skydliaukės veiklos, nepastojau. metus nepastojus (ney kibimo nebuvo),tth normose buvo, nes kas kažkiek laiko šrimos gyd patikrindavo), sumąsčiau pasidaryt ir tth. buvo 15+, kai 3mėn nė 2nebuvo. pasidariau detalesnius tyrimus - atpo virš normų, kas rodo autoimuninį tiroiditą. atsakant į temą - mums, turinčioms skydliaukės problemų, labai reikia sekti. kitoms, jei normų žymiai neviršija, ta būtinybė nėra tokia didelė.
Smiliuke parašė:
tikriausiai jūsų vaikučio skydliaukė dar neįsidirbusi, todėl jūsų skydliaukė dirba už du, todėl sulėtėja šiek tiekaš taip galvočiau. dėl visako, pasitikslinkit …
Va suradau pati pirma savo tyrima, po kurio galvojau, kad viskas tvarkoje, nes juk viskas normos ribose, tik pas endokrinologa suzinojau, kad toks tth yra per didelis norint isnesioti vaika, o echoskopiskai rasti du mazgeliai ir biopsija patvirtino autoimuninio toroidito diagnozę. ATPO mano idealus.
tutto_bene parašė:
Va suradau pati pirma savo tyrima, po kurio galvojau, kad viskas tvarkoje, nes juk viskas normos ribose, tik pas endokrinologa suzinojau, kad toks tth yra per didel…
O atpo ne visada buna virs normos? Jei yra tiroiditas? Nezinojau. Man profesorius yra sakes, kad atpo ir rodo uzdegima 🙄
Jogile parašė:
O atpo ne visada buna virs normos? Jei yra tiroiditas? Nezinojau. Man profesorius yra sakes, kad atpo ir rodo uzdegima 🙄
Kaip ir rašiau, toroidita biopsija parodė, vadinasi nebutinai ATPO turi buti pakiles.
tutto_bene parašė:
Kaip ir rašiau, toroidita biopsija parodė, vadinasi nebutinai ATPO turi buti pakiles.
Supratau, dekui
Sveikos, gal kam taip yra buve, prieš mėnesį dariausi TTH tyrima rezultatai buvo 0,5, tai idealiai, šiandien ryte palikau kraujo tyrima, tai pašoko iki 8,0, gal kam yra taip buve? Šiuo metu geriu 75 mg tiroksina kiekviena diena ir esu 5sav + 5, bijau kad nepabėgtu.. Sausi turejau persileidima.
12 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai