Alyvuoge_ parašė:
Manau vyrui sunku tai ir pačiam priimti, o jūs dar taip jį "drožiat"... :/ Pas mano vyrą irgi prastai su sperma, bet jam nei karto nepasakiau nei pusės blogo žodžio…
Maniškis duoda suprast,kad pas mane yra bėdos,ne pas ji
Gavus spermos (sėklinio skysčio) tyrimų rezultatus iškyla begalė klausimų: ką jie reiškia ir kaip juos vertinti? Skaityti
visą straipsnįAlyvuoge_ parašė:
Manau vyrui sunku tai ir pačiam priimti, o jūs dar taip jį "drožiat"... :/ Pas mano vyrą irgi prastai su sperma, bet jam nei karto nepasakiau nei pusės blogo žodžio…
coliuke21 parašė:
Jei bent pripažintu,kad yra bedu,bet dabar jis visiskai sveikas ir gana. Ir toliau tirtis,vaziuot i vaisingumo centra atsisako,nes pas ji viskas gerai🤷♀️
coliuke21 parašė:
Jei bent pripažintu,kad yra bedu,bet dabar jis visiskai sveikas ir gana. Ir toliau tirtis,vaziuot i vaisingumo centra atsisako,nes pas ji viskas gerai🤷♀️
Ir kuom as galiu padėti,kai nepripazistama beda as nezinau
coliuke21 parašė:
Ir kuom as galiu padėti,kai nepripazistama beda as nezinau
Vyrui į vidų neįlįsit, nežinot, ką jis išties viduje galvoja. O kad nuolat "nag'inat', kad pripažink, tu čia kaltas, tai tikrai nuo to geriau nebus. Būtumėt supratingesnė ir duotumėt laiko, gal viskas būtų kitaip, o ne iškart spausti, kad "prisiimk kaltę" ir einam pas kitą gydytoją... Mano vyrui irgi buvo sunku priimti, kad jo sperma bloga, bet su laiku susitaikė. Nupirkit jam papildų, po kiek laiko (bet ne anksčiau nei 3 mėn) vėl kartokit tyrimą pas kitą gydytoją, gal ir jis tada jau kitaip reaguos.
coliuke21 parašė:
Manau Jums reikia laiko , truputį pabukit susidėliokit mintis abu. Vienas kitą kaltindami nieko nepasieksit. Visada pradžioje viskas atrodo daug stipriau sukila visos emocijos o vėliau dieną po dienos visos emocijos slūgs ir labai tikiuosi rasite pati geriausią sprendimą kaip sulaukti žirniuko 💗
MineMi1 parašė:
Manau Jums reikia laiko , truputį pabukit susidėliokit mintis abu. Vienas kitą kaltindami nieko nepasieksit. Visada pradžioje viskas atrodo daug stipriau sukila vis…
Buvom nuvyke i vaisingumo klinika. Ten pasake,kad sansu natūraliai pastoti yra. Man echo padare,nieko blogo nerado,o maniskiui spermograma dar reiks pasidaryti. Kažkaip jau susitaikius buvau,kad su 1% normaliu as nepastosiu,o dabar vel kirba mintis kad gal...
coliuke21 parašė:
Buvom nuvyke i vaisingumo klinika. Ten pasake,kad sansu natūraliai pastoti yra. Man echo padare,nieko blogo nerado,o maniskiui spermograma dar reiks pasidaryti. Kaž…
Keista,kad pvz pasake jog vitaminu vyrui gerti nereikia, nes vitaminai isvis nepadeda pagerinti spermos kokybe
coliuke21 parašė:
Keista,kad pvz pasake jog vitaminu vyrui gerti nereikia, nes vitaminai isvis nepadeda pagerinti spermos kokybe
Galvoju gal pas mane kažkas netvarkoje,daug visokiu gal
coliuke21 parašė:
Kad nereikia vyrui nieko gerti, nes neva nepadeda, tai čia jau kažką jums nupezėjo. Reikia organizmą stiprinti abiems ir yra tam tikri papildai, kurie savo funkciją atlieka. Super stebuklų gal ir nepadarys, bet padėti gali, tik aišku, bent tris mėn pagerti reikia.
Alyvuoge_ parašė:
Kad nereikia vyrui nieko gerti, nes neva nepadeda, tai čia jau kažką jums nupezėjo. Reikia organizmą stiprinti abiems ir yra tam tikri papildai, kurie savo funkciją…
Kaip ir nieko nepasake,kas kaip,tik kad yra tikimybe pastoti ir kad reiks vyrui spermograma kartas nuo karto kartoti ir ziureti ar blogėja ar gerėja,nes sake vyro sperma kinta. Bet kažkaip manau ,kad na yra sansu kaip ir loterijoje laimeti
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai