dowiliuzzz parašė:
Aslaukiuosi- as pagimdziau treciadienio nakti, mano dukryte 2,9kg ir 50cm tai visos sesutes sako kokia mazute, nepalyginsi su ta kur kitoj palatoj virs 4kg, tai turbut jos kalbejo apie tavo mergyte![]()
sveikinam dar viena mamyte
dowiliuzzz parašė:
Aslaukiuosi- as pagimdziau treciadienio nakti, mano dukryte 2,9kg ir 50cm tai visos sesutes sako kokia mazute, nepalyginsi su ta kur kitoj palatoj virs 4kg, tai turbut jos kalbejo apie tavo mergyte![]()
sveikinam dar viena mamyte
dowiliuzzz parašė:
Sveikinu!
zuika012 parašė:
Gal kas zinot kaip rytoj Sakalauskas gyd dirba savo kabinete?
14.00-16.00
dowiliuzzz parašė:
aha, ir man sake, kad salia manes palatoj gime 2,9 tai maziuke pries mano
tai reiskia apie mus cia ir kalbejo sesutes
aciu uz sveikinimus visoms
O gimdymas tai sunkus buvo, sunkiai kol isstumiau, jau norejo cezari daryti, bet paskutines jegas sukaupusi isstumiau. Tai buvom zvaigzdes ta vakara GN
o plysimu nebuvo, bet kirpo. Tai laukiu kol sugis, nes nepatogu labai jau. O nugara tai tikrai man atrodo man skauda nes pasitempiau stumdama stubura
aslaukiuosi parašė:
aha, ir man sake, kad salia manes palatoj gime 2,9 tai maziuke pries manotai reiskia apie mus cia ir kalbejo sesutes
![]()
O gimdymas tai sunkus buvo, sunkiai kol isstumiau, jau norejo cezari daryti, bet paskutines jegas sukaupusi isstumiau. Tai buvom zvaigzdes ta vakara GN
o plysimu nebuvo, bet kirpo. Tai laukiu kol sugis, nes nepatogu labai jau. O nugara tai tikrai man atrodo man skauda nes pasitempiau stumdama stubura
![]()
Sveika. Labai labai sveikinu. Esi tikra saunuole tokia didele pati pagimdziusi. As jau zinojau ta pati vakara visas smulkmenas
Sesuo labai dziaugiasi tapus teta. Gal nuotrauku kokiu idesi kad pamatyt eitu. Jei cia nenori tai i fb i az. Tikriausiai burbuliukas
aslaukiuosi parašė:
aha, ir man sake, kad salia manes palatoj gime 2,9 tai maziuke pries manotai reiskia apie mus cia ir kalbejo sesutes
![]()
![]()
Jo,nugara gali buti ir nuoto,nes man ir skaudejo po gimdymo,mano maziukas ir virs 4 kg gime..
lantane parašė:
Sveika. Labai labai sveikinu. Esi tikra saunuole tokia didele pati pagimdziusi. As jau zinojau ta pati vakara visas smulkmenasSesuo labai dziaugiasi tapus teta. Gal nuotrauku kokiu idesi kad pamatyt eitu. Jei cia nenori tai i fb i az. Tikriausiai burbuliukas
![]()
labai dekui
jo, dziaugesi visi kai pagaliau gime mazike. Imesiu kokia diena nuotrauka
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai