Rutukeee parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiteirauti kokia vaiku gydytoja pasirinkti Tauragėje
![]()
mes einam pas butkiene,man ji super
Rutukeee parašė:
Sveikos mamytesnorejau pasiteirauti kokia vaiku gydytoja pasirinkti Tauragėje
![]()
mes einam pas butkiene,man ji super
monikuti parašė:
Sweiki ka manot apie daktara Margi? As vakar nakty atv tai man atrode jis girtas buvo
tai gal tik po laisvadieniu su kvapeliu. man jis geras
rossellitta parašė:
sveikos mamytes ,noreciau pasiteirauti ka reikia daryt kai kudikis yra sumaises diena su naktimiar laikui begant susitvarkys tai ?Aciu
![]()
oi nezinau ka patarrti situo klausimu.keblus reikalas
monikuti parašė:
Sweiki ka manot apie daktara Margi? As vakar nakty atv tai man atrode jis girtas buvo
tai jei paciupot girta tai iskart reikejo kreiptis ir pranest apie tokia situacija o ne po forumus rasinet ir klausinet ka kiti galvoja , beja is veido gal buvo zmogus ligotas. jug alkotesteriu neziurejot ar girtas ar ne
ilogint parašė:
tai jei paciupot girta tai iskart reikejo kreiptis ir pranest apie tokia situacija o ne po forumus rasinet ir klausinet ka kiti galvoja , beja is veido gal buvo zmo…
As juk nesakau kad tikrai girtas, tik sakau man taip atrode. Akys raudonos, snekiejo neaiskei ,lupas laizes isvien ir kvapas keistas... na man ne tas galvoj buvo kaska kviesti vaikas rupiejo...
monikuti parašė:
As juk nesakau kad tikrai girtas, tik sakau man taip atrode. Akys raudonos, snekiejo neaiskei ,lupas laizes isvien ir kvapas keistas... na man ne tas galvoj buvo ka…
del kalbos jis visad kalba neaiskei,bent jau man
ays raudonos nuo nuovargio gai buti.
kvapas-ruko,gal kazka po to pasikvepina keisto,kad nedvegtu...
monikuti parašė:
Labutis, Margis asmeniskai man kai buvau vaikas ir dabar mano vaikui tai yra pats geriausias daktaras ligoninei. Viena karta su vemenciu ir viduriuojanciu vaiku pataikiau y greitaja nuvaziuot kai vaiku skyriui budejo Dainys tai neduog dieve daugiau pas jy pakliut. Pradejo varyt namo ir liepe su vaiku vaziuot pas savo daktare rytojaus ryta. Tai stovejau kolidoriui kol is namu prisisaukiau Margy tai greitai mums gydymas ir vieta skyriui atsirado
Valskiene parašė:
Labutis, Margis asmeniskai man kai buvau vaikas ir dabar mano vaikui tai yra pats geriausias daktaras ligoninei. Viena karta su vemenciu ir viduriuojanciu vaiku pat…
mes buvom sia vasara. aisku girdeje visokiu tokiu kalbu, bet zmogus manau naturoj toks o gal ir isgeria, bet ne tiek kad vartaliotusi. prieme mus jo atostogu metu ir kol mes buvom kokia val. paskambino kokie 7 teveliai del serganciu leliuku, kuriuos jis sake priims. ne gana to durys neuzsidare is skyriaus ejo jo vis klaust. jis pats sako atostogauju o va be manes ne per zingsni turi sunkesni atveji iskart man skambina pasitikslint, pasikviest ivertint situacija... is mano paziuros jis lb geras daktaras, aisku jei zmogus dirba sitaip per atostogas numanau kad ir akys turi but raudonos, nuo rukymo kvapas ir gal padaro jis ta taurele kad atsipalaiduot. isivaizduokim save dirbancias kelis metus be atostogu manau butume kaip kokie liutai kam nors akis iskabint..
monikuti parašė:
As juk nesakau kad tikrai girtas, tik sakau man taip atrode. Akys raudonos, snekiejo neaiskei ,lupas laizes isvien ir kvapas keistas... na man ne tas galvoj buvo ka…
tai ir sakau nereikia po forumus smeisti zmogaus. as asmeniskai jo nepazystu ir dar kol kas neteko susidurti, bet manau nesazininga zmogu smeisti girtu forumuose. jei galvojat kad jis nekoks darbe tai ir kreipkites i atitinkamas vietas o ne forumus.
Labutis mamytes
Esu viena is tokiu mamu ir zmonu kurios paskendusios buityje ir kaip sako "tarnauju namams"
Norėciau susipazint, pabendrauti, pasidalinti mintimis. Susitikti prie kavos puodelio su mazais savo padauzom
Butu smagu kad atsirastu tokiu bendraujanciu mamyciu
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai