Seagull parašė:
Bebraitiene :DDD
Aga neistardavo,buna suserga,skambina mociute klaust kaip laikais Gabyte,tai ta sakydavo : kosulys bebraitiene ibijotikai,sakes man
Seagull parašė:
Bebraitiene :DDD
Aga neistardavo,buna suserga,skambina mociute klaust kaip laikais Gabyte,tai ta sakydavo : kosulys bebraitiene ibijotikai,sakes man
varsketukas parašė:
Aga neistardavo,buna suserga,skambina mociute klaust kaip laikais Gabyte,tai ta sakydavo : kosulys bebraitiene ibijotikai,sakes man![]()
nu is tu vaiku tai gali numirti
kai suskelia
Seagull parašė:
nu is tu vaiku tai gali numirti
kai suskelia
![]()
Tai taip,nors ir dabar zodzio neiesko kisenej,mokykloj svente ar koks renginys maniske pastatyta nori nenori vesti buna
sveikos mamytes noreciau pasiteirauti del kudikio manksteliu?Mums daktaryte israse siuntima pas daktaryte Butkiene gal kas zinote ar ji visada priima kudikius tik antradieniais nuo 14-16 i 321 kab.del manksteliu?Ir siaip kaip jums ta gydytoja Butkiene ?ACIU
geros dienos
rossellitta parašė:
sveikos mamytes noreciau pasiteirauti del kudikio manksteliu?Mums daktaryte israse siuntima pas daktaryte Butkiene gal kas zinote ar ji visada priima kudikius tik a…
Taip dėl mankštelių skytimo tik tokių laiku priima
rossellitta parašė:
sveikos mamytes noreciau pasiteirauti del kudikio manksteliu?Mums daktaryte israse siuntima pas daktaryte Butkiene gal kas zinote ar ji visada priima kudikius tik a…
Kiek teko susidurt,maloni viska paaiskina,neteko nusivilt :)nors per gimdyma sunu uz dukryte palaike
juuustiiinaa parašė:
Sweikos mamytes,zadu pradet prekiauti ivairiais naujais drabuziais,gal patartumete kokiu taurageje labiausiai.truksta ir reikia![]()
vaikiskais ar suaugusiu :)?
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai