giintte parašė:
Kokie atsiliepimai apie vaikų daktarę Butkiene?![]()
Mes lankomes pas Butkiene, tai man ji super. Labai maloni.
giintte parašė:
Mes lankomes pas Butkiene, tai man ji super. Labai maloni.
varsketukas parašė:
Yra Narbutiene -ji nuotaikos zmogus vieniem gera kitiem baisi,man asmeniskai gera,Morkunaite bet ji savo kabineta tik silalej turi.Urbonavicius taip pat neblogas gy…
man narbutiene irgi gera.bet taip pat meilikavima megta
giintte parašė:
man jis puiki gyd
ahyyra__ parašė:
taurageje as tik uz urbonaviciu
man jis ne.
mama- parašė:
Sveikos merginos, rugseji ruosiuosi gimdyti ir pagalvojau jog kuri laika man bus nereikalingas darzelis sunui, ar yra kokia galimybe neleisti vaiko bet neprarasti v…
psiimkit is sodros pazyma ir nereiks moketi kai nevesit.pakot sodroj kad reikia pazymos i darzeli ir parasys
varsketukas parašė:
Yra Narbutiene -ji nuotaikos zmogus vieniem gera kitiem baisi,man asmeniskai gera,Morkunaite bet ji savo kabineta tik silalej turi.Urbonavicius taip pat neblogas gy…
Ne kiek nuotaikos žmogus, o kiek mes pačios esam skirtingos ir skirtingai norim, kad aplink mus šokinėtų, o ji tikrai ne iš tų kurios šokinėja, ji tiesiai šviesiai pasakys ką galvoja, o čia vieniem priimtina kitiem ne tai
saule751 parašė:
Gal kuri neseniai taretes del gimdymo su Narbutiene, kokios kainos dabar pas ja?
Įdomu ir man būtų sužinoti
Prieš 4 metus važiavom tartis, ji sakė tada surenka savo komanda 500lt kainavo. Bet mums sakė taupyti pinigus
nes savaitgalį gimdžiau ir kaip tik ji minėjo, kad atvažiuoja iš Kauno budėt puiki daktarė, tai jos kaip ir nereikia, ir nemėtyt pinigų. ( o dar kažkada kažkas labai lodavo,kad ji pinigus myli )
žaižarka parašė:
Sveikos, aš ne iš pačios Tauragės, iš rajono, bet gimdyti žadu Tauragėje, dabar rugpjūtį kažkoksai akušeriniam sanitarinis valymas vyksta? Gal kas ką žinot ? :hmmm:…
Jau turėjo baigtis. Nes aš kai važiavau gimdyti, išsiuntė mane kitur, čia nepriėmė.
giintte parašė:
Jau turėjo baigtis. Nes aš kai važiavau gimdyti, išsiuntė mane kitur, čia nepriėmė.
Kad drauge buvo pries daugiau ksip savaite tai dar tik uzsidarys sake liepos 25 dienai. Menesiui laiko
tai gal kas sakau tiksliai zino kiek tas menuo cia skaitysis..
mileka parašė:
man narbutiene irgi gera.bet taip pat meilikavima megta
Cia visom ta pazyma duoda jei reikia? Nes as is sodros negausiu nieko, nes neuztenka stazo.
žaižarka parašė:
Ne kiek nuotaikos žmogus, o kiek mes pačios esam skirtingos ir skirtingai norim, kad aplink mus šokinėtų, o ji tikrai ne iš tų kurios šokinėja, ji tiesiai šviesiai …
Taip taip kaip su ja elgsies taip ir ji su jumis,man asmeniskai tupciojimai ir sokinejimai nepatinka tai tiko kad aiskiai viska pasako.bet pvz esu macius kad tikrai buvo nenuotaikoj tai sesute net skyriuj syptelejo ir sako ateisiu kai nuotaika pageres
varsketukas parašė:
Taip taip kaip su ja elgsies taip ir ji su jumis,man asmeniskai tupciojimai ir sokinejimai nepatinka tai tiko kad aiskiai viska pasako.bet pvz esu macius kad tikr…
Man taip pat tie tūpčiojimai nereikalingi. Tad ji man gera daktare ir visad jai busiu dekinga kad isgelbejo mano vaikuti
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai