varsketukas parašė:
Nu laikas jei i pensija![]()
aš irgi taip galvoju, nežinau kas dar gero Tauragėj yra.. nežinau jokių gerų daktarių
varsketukas parašė:
Nu laikas jei i pensija![]()
aš irgi taip galvoju, nežinau kas dar gero Tauragėj yra.. nežinau jokių gerų daktarių
Rauryte parašė:
Yra Narbutiene -ji nuotaikos zmogus vieniem gera kitiem baisi,man asmeniskai gera,Morkunaite bet ji savo kabineta tik silalej turi.Urbonavicius taip pat neblogas gydytojas.cia paminejau su kuriais pati susidurus ir tikrai likau patenkinta.
mama- parašė:
Sveikos merginos, rugseji ruosiuosi gimdyti ir pagalvojau jog kuri laika man bus nereikalingas darzelis sunui, ar yra kokia galimybe neleisti vaiko bet neprarasti v…
Pristatysit pažymą po gimdymo, ir vaikui bus laisvas lankomumas, kol būsit vaiko priežiūros atostogose.
LuLuuu parašė:
Pristatysit pažymą po gimdymo, ir vaikui bus laisvas lankomumas, kol būsit vaiko priežiūros atostogose.
LuLuuu parašė:
O kokios pazymos reikia ir is kur pasimt reikes? Ar darzeli is anksto reiktu ispeti?
mama- parašė:
O kokios pazymos reikia ir is kur pasimt reikes? Ar darzeli is anksto reiktu ispeti?
iš darbovietės, priklausomai kuris eisit vpa jūs ar jūsų vyras. Galite pačiame darželyje pasiklausinėti, jie jums viską turi pasakyti.
LuLuuu parašė:
iš darbovietės, priklausomai kuris eisit vpa jūs ar jūsų vyras. Galite pačiame darželyje pasiklausinėti, jie jums viską turi pasakyti.
Aciu