lona parašė:
oho kiek ilgai pienuko turi saunuole![]()
![]()
![]()
Jo, pati dziaugiuos, net nutraukt nebesinori. Iki puses metuku dar zadu maitint. :)Pasiseke man su pienuku.
lona parašė:
oho kiek ilgai pienuko turi saunuole![]()
![]()
![]()
Jo, pati dziaugiuos, net nutraukt nebesinori. Iki puses metuku dar zadu maitint. :)Pasiseke man su pienuku.
saulučiukas parašė:
Jo, pati dziaugiuos, net nutraukt nebesinori. Iki puses metuku dar zadu maitint. :)Pasiseke man su pienuku.![]()
tikrai suanuole
ir kiek pinigeliu susitaupo kai nereikia pirkti misinuku
www.skelbiu.lt/skelbimai/pampersu-tortas-12419486.html
paziurekit kaip grazu
saulučiukas parašė:
Jo, pati dziaugiuos, net nutraukt nebesinori. Iki puses metuku dar zadu maitint. :)Pasiseke man su pienuku.![]()
eik tu sau kokia tu saunuole, kad taip ilgai pavyksta maitinti leliuka. as noriu bent 6men tai tikrai maitinti, o jei pavyks ir iki metuku temsiu
Ugnelita parašė:
O tai tu dar duodi misinuka? as tai pries miega duodu pienuka.
Taip, nuo pieno Pijui labai pilva skauda, buvo ir apsivemes syki, tj kad jis nori gert tegu geria man negaila
O tu sauluciuk, tj tikrai turi kantrybes, as kazin ar buciau sugebejus tiek ilgai maitint jei ir butu sekesi maitinti
As nesu motina didvyre, man reik ir iseit su draugem, ir i koki baliuka nuvart, maziu palikus seneliams, o maitinant tj tikrai yra sunkiau tai padaryti. Man asmeniskai zindymas buvo pats didziausias kosmaras, kiek as ir mazius prisikentejom
Paciu laiku is miesto grizom, kad uzejo lyti
Astonja parašė:
Taip, nuo pieno Pijui labai pilva skauda, buvo ir apsivemes syki, tj kad jis nori gert tegu geria man negaila![]()
O tu sauluciuk, tj tikrai turi kantrybes, as kazin ar buciau sugebejus tiek ilgai maitint jei ir butu sekesi maitintiAs nesu motina didvyre, man reik ir iseit su draugem, ir i koki baliuka nuvart, maziu palikus seneliams, o maitinant tj tikrai yra sunkiau tai padaryti. Man asmeniskai zindymas buvo pats didziausias kosmaras, kiek as ir mazius prisikentejom
Paciu laiku is miesto grizom, kad uzejo lyti![]()
Mes sugebejom sulyt biski. O maitint man smagu ir malonu. Gal tik pirmais menesiais sunkiau, nes reikejo lb daznai ir biski krutine skaudejo po gimdymo, kai maitinau. O palikt vaiko as neturiu kam, nes seneliai ne Telsiuos. O ir nejauciau butinybes, nes visur su vaiku kartu ir baliuos ir pas draugus, nu visur ir po sventes mes su juo pilnai prasisukdavom. As dar nescia budama taip nusprendziau, kad jei tik vaikas bus sveikas, nesidarysiu problemu ir nesedesiu namie, o visur eisiu, tai taip ir buvo. Keliavom lb daug ir dalyvavom visur. Tik vat su kirpykla ir dantiste yra sunkiau, kol draugas negrizta, as nenueinu ir nu i koki kina ar teatra nenueisi su maziuku. O siaip visur. O zindymu istorijos lb skirtingos buna, man sakau pasiseke, nes kai pasiklausau, daug kam problemu kyla.
Ssmilte parašė:
eik tu sau kokia tu saunuole, kad taip ilgai pavyksta maitinti leliuka. as noriu bent 6men tai tikrai maitinti, o jei pavyks ir iki metuku temsiu![]()
Manau pavyks, jei dabar viskas gerai yra ir pienuko pakanka, tai uzteks ir toliau. Manau, kad anskti pasirodo pienelio trukumas.
lona parašė:
www.skelbiu.lt/skelbimai/pampersu-tortas-12419486.html
paziurekit kaip grazu![]()
![]()
![]()
![]()
aha grazu, gera dovanele naujagimiui
esu macius dar vezimeli is pamperiuku padaryta
Na mes ir daug kur su vaiku vaziuojam, bet va drauges gimtadienis, buvo uzsakyta pirtis, vaiku nebuvo, tj ir nesikarsi ant galvos su vaiku, juk jo nei dorai kur uzmigdyt ir triuksmas ir pan, tj palikom seneliams, mano tevai ir ne Telsiuos gyvena, bet mes nuvezam maziu jiems o patys atsipalaiduot isvaziuojam. Bent jau mano vaikas ir geresnis palieka kai pabuna atskirai nuo tevu, manau ir mes jam igristam per dienas nieko neleisdami, o va pas senelius beveik viskas galima
O ir patys pasiilgstam to mazojo pabaisiuko
Mano mama net pati pasisiulo, sako vaikai jus vaziuokit kur nors biski pasilinksminsit, o as vaiku pasidziaugsiu kartu
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai