lietusdanguje parašė:
pasaulis mazas, o cia tik telsiai![]()
Nu net neisivaizdavau, kad tu laukies, juk kazkada prasilenkem mieste, jokio pilvuko nesimate
lietusdanguje parašė:
pasaulis mazas, o cia tik telsiai![]()
Nu net neisivaizdavau, kad tu laukies, juk kazkada prasilenkem mieste, jokio pilvuko nesimate
sveikutes esu soko busenoje nesenai buvome paprasyti buti kriksto teveliais ,vyro sesers leliukui jie gyvena Islandijoje ir grys vasara kai vyks krikstynos dabar prasau mamyciu krikstynu scenariju nes noriu viska oadaryti nuostabiai ir is sirdies nes labai myliu tuos zmogeliukus .Tai mamytes prasau padekite man siulikite kas idomu miela ir gal jau jusu ismeginta labai visoms aciu nes kiekviena mintis bus apmastyta ir gal pritaikyta ,labai nuosirdziai prasau jusu pagalbos nuo aprengimo iki visko kas reikalinga .......
astulka ka as dariau eidama i kumas,1. pasirupinau suknyte
2. atejus i baznycia visiems isdalinom tokius zenkliukus su musu krikstukes gerdutes foto, liepem isisekti i kairi sona kad visad gerdute nesiotu sirdyje.
3. po baznycios ant heliniu balionu uzrasem visi palinkejimus ir paleidom juos i dangu, ir pasakem kad visi palinkejimai iskeliauja dievuliui i ausi.
4. trumpa fotosesija
5. namai: namie iteikiau mazus maiselius lininius su cukrumi, kruopomis (jezau primirsau ka ten dejom :)) kruopos kad gyvenimas butu sotus ir t.t) intike reikia paieskoti.
po to padarem pasizadejimus visi trauke: viena pasiliko sau kad prisimintu pazada, ant kito lapelio pasirase savo varda, idejom i nudekupazuota stiklainiuka ir uzkoncervavo teveliai.
toliau padarem zurnaliuka. vakare pravedziau viktorina apie mazylia ir iteikem prizus uz teisingus atsakymus: barskutis - muzinikis centras ir t.t
ir kai visi dar susveikino mazaja, tuo paciu atsistojusi visiems nuo gerdos iteikiau lauktuves. maza indeli sirsiu medaus ant kurio etikete buvo "gerdutes kose" idetu nuotrauku filmuka ira kelios nuotraukos kur matosi detales www.girdvainis.lt/slideshows/Gerda/
p.s siaip nieko naujo viskas is intiko
kuma negalvota
Astonja saunuole, daba viena sampe ikalk o kai teises bus rankosi gausi po pirmo pamirkyti jas sampeje o paskui gerti gerti
O astulka, tai kuminais busit ane??nu gal ir fainiai, mes esam dviems mergaitems kuminai, bet be jokiu mandrysciu ...neturiu as laiko ruostis tokiems dalykams ir ne man...
antrajai kai buvom kuminais, pati mamyte viska pasirupino, net sunkeles nereikejo, nes pati labai grazia nemezgusi buvo
Labas
Aciu visoms uz sveikinimus
Negaliu patiketi kad viskas jau baigesi, vaje kiek nervu man kainavo tos teise
Dar karteli sveikinu Lietus danguje susilaukus Kristijono
Astulka, internete begalo daug medziagos, per Pijaus krikstynas ir kuminai pagal interneta daug ka dare, nes as viska buvau skaiciusi
Mes tai zibintus leidom vakare jau, o ne balionus
Kuma padare kriksto deze i kuria sudejo taupykle, angeliuka, dezute pirmam dantukui
Taip pat knygute kurioje sveciai surase palinkejimus Pijui
I ta deze susidejom visa krikstynu atribiutika. Zinoma ivairus diplomai, pasizadejimai. As tik is kumos atemiau teise daryti laikrastuka
Dariau ne laikrastuka o lankstinuka, taip pat dariau saldainiu popierelius
Nu cia kaip ir dauguma taip daro, nieko mandraus
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai