Leyla parašė:
o dėl ko pradėjot ją duoti? atrodo kietokas tokio amžiaus vaikui. daug verkia, raitosi?
Nes gydytoja pasake nu siandiena taip paverke...
Leyla parašė:
o dėl ko pradėjot ją duoti? atrodo kietokas tokio amžiaus vaikui. daug verkia, raitosi?
Nes gydytoja pasake nu siandiena taip paverke...
Juice parašė:
Gal espumisano duoti lasiuku?
O kup espumisan padės? Jei gerai supratau, nelabai jums yra pilvo pūtimo, es tada tikrai verkia daug daug
Del misinuko negaliu nieko pasakyti.maitinau abu savo pieneliu.Bet vienas priaugdavo po 400 kartais 250 gr.kitas po kila su virs(gime abu po 3.900) iki 6men ir po to bent 800gr.Reziume vienas metu svere beveik 9 kg kitas 13 beveik.Nemanau kad misinukas ir maitiminu skaicius priaugins svorio.Abu mano kaip erkiukai buvo prilipe prie p...o bet vienas augino svori kitas niekaip.Visada vienam truko .kitam kaip ir daugoka budavo.Tokie ir dabar vienas smulkutis kitas tvirtas.Vienas i mane kitas i teti.Jei neverkia.pampis prisipildo.ir ramiai miega vadinasi sotus lelius.
Leyla parašė:
Aš irgi mp maitinau. Kiek siūlydavau, tiek valgė ir ilgai. Tai būdavo tikrai 12k per para. Su tuo svoriu tik atrodo gydytojai perdeda, bet pvz nuo tam tikro svorio …
Didesnio vėjo negu tai, kad ismiegojimas nuo svorio priklauso, nesu skaičiusi
Mano dukra jau po gimdymo visą naktį ismiegojo (nezadinau). O dabar (15 mėn) kažkas susiknise ir kelios savaitės kas porą val keliasi.
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai