Gatita parašė:
Ir naktį išmiega kiek valandų ?
Mūsų kaip leliukas pradėjo vėl po kelis kartus per naktį keltis ir valgyti 😔 o būd…
Eina miegot apie 21:30 ir keliasi 7-8ryto
Gatita parašė:
Ir naktį išmiega kiek valandų ?
Mūsų kaip leliukas pradėjo vėl po kelis kartus per naktį keltis ir valgyti 😔 o būd…
Eina miegot apie 21:30 ir keliasi 7-8ryto
mrs.R parašė:
Eina miegot apie 21:30 ir keliasi 7-8ryto![]()
Vau, kaip jums pasisekė.
mrs.R parašė:
Niu labai gerai 👍 net pavydu 😊
mrs.R parašė:
kaip taip imanoma? 🤣🤦♀️🤷♀️ jus pati maitinat? gal as kazko nezinau ? 🤣
Tragedija parašė:
Vau, kaip jums pasisekė.
Beprotiškai pasisekė, tikimės, kad ji ir toliau bent panašiai miegos 🤞🤞🤞
Gatita parašė:
Niu labai gerai 👍 net pavydu 😊
Ačiū ☺️
saulyna 2022 parašė:
Ji man jau 1.5mėn turbūt keldavosi naktį 1 kartą. Eidavo miegot apie 23 val ir keldavosi apie 4-5ryto. Ir tada būdavo ir iki 9 miegodavo kartais. Neilgai trukus ji man naktį vis ilgiau ir ilgiau be atsibudimo miegodavo, anksčiau keldavau bent prieš 6 pamaitint, bet paskui galvoju pažiūrėsiu, kada pati atsikels. Tai va nuo to laiko aš tiesiog jos nebežadinu, išmiega pati kiek nori. Ir ryte ji dar čiauška patenkinta, nerėkia, kad duok greičiau valgyt 😁 maitinu savo pienuku (plius 1k dienoj mišinukas), bet iš buteliuko jau kuris laikas, nes kažkaip nesisidraugavom su žindymu iš krūtinės.
Paslapties nėra, vaikas į mamą, kuri mėgsta miegot 😁 tik va aš naktį tai keliuosi bet kokiu atveju, nes traukiu pienuką jai.
Sveikos kas jau primaitinat savo mazuosius darzovem,kada duodate ir kokias darzoves ar tyreles?musu mazylis nebenoriai geria misinuka,isgeria maziau paskui pyksta,buna irzlus pabandziau duot kelis saukstelius bulves tai ir juokesi ir griebe uz sauksto labai noriai valge tai matomai gal jam jau reikia kazko,tai pasidalinkit 😀 mums 4men.
saulyna 2022 parašė:
Aš pati maitinu, einam nakties miegui 19-20h (priklauso nuo dienos miegų) tada keliasi apie 12h, 4-4:30h ir po to jau kas valandą-pusantros iki 7-7:30h ryto
tokiem mažuliukam dar labai normalu dažnai keltis, ypač žindomiems, nes krūtis ne tik maistas, bet dažnai ir nusiraminimas. Ne kartą mano mažoji pažindusi kelias minutes smigo pusei nakties
Atėnee parašė:
Sveikos kas jau primaitinat savo mazuosius darzovem,kada duodate ir kokias darzoves ar tyreles?musu mazylis nebenoriai geria misinuka,isgeria maziau paskui pyksta,b…
Laba. Nieko apsoliučiai neduosiu kol nesukaks 6mėn. Arba jeigu ankščiau pradės sedėti, nemanau, kad pusiau gulom patogu vaikui. Bet kaip prasidės primaitinimas tai pirmiausia pasiūlysiu cukinijos, nes ji lengviausiai virškinama, paskui saldžią bulvę, nu žiūrėsim, nu manau bus ir džiaugsmai ir vargai 😅
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai