klaringa gal mum ir tiks ant 9niu, bandysim..
arba galim ne prie fontano, o prie akmens, lengviau rasim viena kita
nors 9 ryto lyg nelabai zmoniu dar buna..
klaringa parašė:
As panaudojau beveik visas neisnaudotas atostogas, isleido mane. Cia irgi pritarsiu kitoms mamytems, kaip susitarsi su darbdaviu.
Tikiuosi, kaip nors "išsivartysiu" pagal įstatymus. Į savo darbo vietą jau tikrai nebegrįšiu. Mane išvadino "aferiste, kuriai rūpėjo ne darbas, o vaikų perėjimas" (!!!) Pasirodo, kai darbinausi, prieš 2 metus, turėjau pasisakyti, kad turiu tokių pašalinių minčių - pasigimdyti dar vieną vaiką. Man 39 m. Galvojo, kad tokiuose metuose jau niekas nebegimdo
Nieko, man dabar svarbiausia - mano kleckiukas, kuris pilvelyje gyvena
, o darbų - bus. Turiu diplomą ir specialybę, nesu iš "iš kelmo spirta"
spaliukas parašė:
Tikiuosi, kaip nors "išsivartysiu" pagal įstatymus. Į savo darbo vietą jau tikrai nebegrįšiu. Mane išvadino "aferiste, kuriai rūpėjo ne darbas, o vaikų perėjimas" (!!!) Pasirodo, kai darbinausi, prieš 2 metus, turėjau pasisakyti, kad turiu tokių pašalinių minčių - pasigimdyti dar vieną vaiką. Man 39 m. Galvojo, kad tokiuose metuose jau niekas nebegimdo![]()
Nieko, man dabar svarbiausia - mano kleckiukas, kuris pilvelyje gyvena, o darbų - bus. Turiu diplomą ir specialybę, nesu iš "iš kelmo spirta"
![]()
Saunuole optimiste mamyte
As i savo darboviete gryzti taip pat nebenoriu. Neprapulsim
Tu ko gero ne is musu rajono?
klaringa parašė:
Saunuole optimiste mamyteAs i savo darboviete gryzti taip pat nebenoriu. Neprapulsim
Tu ko gero ne is musu rajono?
Esu iš Klaipėdos. Įsiterpiau, radusi jūsų diskusijas apie atostogas ir vežimukus
Ieškojau atsiliepimų apie vežimukus, neapsisprendžiu, su kokia karieta mano princui geriau būtų važinėtis
Ačiū visoms pasidalinusioms patirtim ir sėkmės auginant savo džiaugsmelius
Mamytės, pablūdot, 9 valandą norit susitikt???
Mes tokiu metu tik iš lovos lipam
Dabar kai ne taip karša, galima ir ilgiau pasivaikštčiot per pietus, nenorit bent kokią 10, kai ir labiau įšils oras?
Irgi pritariu, kad geriau prie akmens susitinkam, o paskui žiūrėsim į kurią pusę traukti. Svarbu, kad nelytų
Bellina parašė:
Mamytės, pablūdot, 9 valandą norit susitikt???![]()
Mes tokiu metu tik iš lovos lipam
Dabar kai ne taip karša, galima ir ilgiau pasivaikštčiot per pietus, nenorit bent kokią 10, kai ir labiau įšils oras?
Irgi pritariu, kad geriau prie akmens susitinkam, o paskui žiūrėsim į kurią pusę traukti. Svarbu, kad nelytų
![]()
man tai kazkaip neisipaiso ant 10
bet as tada prisijungciau kokia 11
nors ka gali zinot, kaip mazoji sugalvos rytoj keltis
Bellina parašė:
Tai ne, dėl mūsų vienų nieko nekeiskit, mes prie daugumos bandysim derintisKelsimės anksčiau ir atžygiuosim, gal ir nebūsim kaip laikrodukas laiku, bet tikrai prisijungsim, tad jei ką, luktelkit
![]()
![]()
Na tai gerai, tu man brukstelk sms, jei veluosi
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai