norimvaiko parašė:
uuu mažokai, bet PRG gan kintantis rodiklis nes buna anovuliaciniu ciklu arba ovuliacija nebutinai ciklo vidury, tad is vieno tyrimo neverta nusimintiMan taipo…
O progesteronas turi buti nuo 30?
Implantacinis kraujavimas yra vienas pirmųjų nėštumo požymių, kylantis kiaušinėliui tvirtinantis gimdoje. Skaityti
visą straipsnįnorimvaiko parašė:
uuu mažokai, bet PRG gan kintantis rodiklis nes buna anovuliaciniu ciklu arba ovuliacija nebutinai ciklo vidury, tad is vieno tyrimo neverta nusimintiMan taipo…
O progesteronas turi buti nuo 30?
Greta_aa parašė:
O progesteronas turi buti nuo 30?![]()
uj nesu gydytoja ar didele zinove ;) bet man kiek aiskino kad turi bent tilpti i normos ribas
Bet jeigu moteris nescia tai idealu kai gerokai virs- auksciau normos. Bet cia nera taisykle, nes kitos su ribiniu PRG puikiai isnesioja
Greta_aa parašė:
O progesteronas turi buti nuo 30?![]()
ir dar Gretute, skirtingos laboratorijos -tai ir skirtingi skaiciukai ..As Antejoj darau...tai ten PRG norma liutenine faze nuo 11 iki 81....mano 37
Sveiki ☺️ Ovuliacija buvo birželio 4 d. Birželio 11 d. šiek tiek pakraujavo ant tualetinio popieriaus porą kartų. Normalaus kraujavimo taip ir nebuvo. Ar galėjo būti implantacinis? Ir kada galima bandyti daryti jau NT? Ar kažkam yra buvę kažkas panašaus ir nėštumas pasitvirtino? ☺️
grante26 parašė:
sveikutes,gal kuriai taip pns buvo mano mm ciklas kazkur 29d turejau susirkti 08-09d, bet nebuvo 12d tik patepliojo, 13-14d pasirode kraijas bet tai yra tai nera, v…
Tokios jau matyt šį kartą mėnesinės.
Sveikos. Paskutinės mm buvo 05.21. Jos reguliarios, ciklas trunka 30-31d. Šiandien dar nėra mm. Jau savaitę jaučiu pilvo ir nugaros tempimą (labiau netgi nugaros), 06.14 po myliuko tualete radau rusvų patepliojimų (ne šviežio kraujo). tikrai pagalvojau kad mm pradžia. Bet visa savaite anksčiau būtų labai keista. Dar kartą patepliojo po dviejų dienų, visdar maudė nugarą, mm neprasidėjo. Vakar po myliuko vėl tualete rusvų tepliojimų lašas buvo, bet mm šiandien kolkas nėra. OV paskaičiuota birželio 6d, tądien myliukas buvo, bet su nutrauktu aktu.
Jau baigiu prisigalvoti - ar realiau kad tai implantacinis, ar cista...?😟 Turiu policistinių kiaušidžių sindromą...
Darata parašė:
Sveikos. Paskutinės mm buvo 05.21. Jos reguliarios, ciklas trunka 30-31d. Šiandien dar nėra mm. Jau savaitę jaučiu pilvo ir nugaros tempimą (labiau netgi nugaros), …
O ką rodo nėštumo testas?
Agrastėlis parašė:
O ką rodo nėštumo testas?
Dar nedariau, nes kaip ir laukiau mm. Galvoju jei po poros dienų dar nebus mm, tada jau darytis NT. Praeitas ciklas buvo ankstesnis 3 dienomis nei įprastai, tai dar palauksiu dieną kitą. Ar sakot jau daryt NT ir jei neigiamas pas gydytoją dėl kitų problemų registruotis?
Darata parašė:
Dar nedariau, nes kaip ir laukiau mm. Galvoju jei po poros dienų dar nebus mm, tada jau darytis NT. Praeitas ciklas buvo ankstesnis 3 dienomis nei įprastai, tai dar…
Aš jūsų vietoj pasidaryčiau nt. Jei neigiamas – dar palaukčiau kokią savaitėlę – gal ateis mmm.
Nors jeigu vis pateplioja, gal būtų geriau pasirodyti nieko nelaukiant – maža kas.
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai