pukuotukas parašė:
Ne, man lytis nėra svarbi. Aš tiesiog svajoju apie tris vaikučius. Man ir trys mergaitės būtų kažkas nerealaus. Trys sesytės![]()
na va, metai prabego ir turit savo svajone ❤❤❤ kaip miela!!!
pukuotukas parašė:
Ne, man lytis nėra svarbi. Aš tiesiog svajoju apie tris vaikučius. Man ir trys mergaitės būtų kažkas nerealaus. Trys sesytės![]()
MamulėMūūū parašė:
Dėkui. Aš ir pati norėjau čia sugrįžti ir parašyti, kad visgi TRYS
pukuotukas parašė:
Dėkui. Aš ir pati norėjau čia sugrįžti ir parašyti, kad visgi TRYS
![]()
Sveikinimai
O mes va auginam 4 sesutes
viena be kitos negali, mazes tarpusavyje pesasi del vyresneliu sesuciu demesio , pamegdzioja jas
Rasytiae parašė:
Sveikinimai![]()
![]()
O mes va auginam 4 sesutesviena be kitos negali, mazes tarpusavyje pesasi…
Smagu, kai toks sesiu būrys ;)
Sveiki, noretume su vyru trecio vaikelio, mazajai 10 men dabar, norisi, kad skirtumas nebutu didelis. Taciau pati jauciuosi nuolat pavargusi ir mieguista, maitinu dar, keliuos nakti daznai. Pasidalinkit, kas jau uzaugino ar augina nedideliu skirtumu vaikucius? Ar sunku? Kaip su demesiu vyresniems? Nes dabar dickiui atrodo nelabai lieka laiko. Dar plius turim nemaza paskola. Ar brangu tris vaikucius augint. Ir norisi ir baisu del finansinio saugumo, ar turesiu sveikatos ar spesim veliau i burelius suveziot, mociuciu nera arti. Dekoju
Wizer parašė:
Sveiki, noretume su vyru trecio vaikelio, mazajai 10 men dabar, norisi, kad skirtumas nebutu didelis. Taciau pati jauciuosi nuolat pavargusi ir mieguista, maitinu d…
Man atrodo aktualu, ar kiekvienas vaikas paaugęs gaus savo asmeninę erdvę? Dėl rūbų ar leliukiškų daiktų nesukčiau galvos, vis tiek naudosis daug kas sesės. Dėl būrelių tai kai mažas skirtumas tarp vaikų tai dažnai juos pavyksta "grupuoti" abu pradinukai, abu patenka į tą pačią sporto grupę pagal amžių ty jų poreikiai vienodi. Kol mažesnius reiks į tuos būrelius vežioti, vyresnysis bus jau paauglys ir tikrai turės daugiau savarankiškumo kas liečia ir vykimą į būrelius. Na nebent jūs įsikūrę kažkur už miesto. Tada sunkiau. Vienintelis sunkumas šioje situacijoje turbūt yra pats pametinukų auginimas. Man kosTmosas kaip ten tos mamos susitvarko, kad abiems dar miego reikia bet grafikai nesutampa. Tai kaip nenuprotėt tais pirmais metais - nežinau
Wizer parašė:
Sveiki, noretume su vyru trecio vaikelio, mazajai 10 men dabar, norisi, kad skirtumas nebutu didelis. Taciau pati jauciuosi nuolat pavargusi ir mieguista, maitinu d…
Sveiki, as irgi norejau mazo skirtumo ir pastojau kai dar zindziau... Plius pirmom savaitem po pastojimo sunui buvo 40 temperatura, dantys dygo tai buvo laaabai daug streso ir bemiegiu naktu ir pabego musu zirniukas... Neissivyste. Po puses metu vel pastojau, bet dabar jau visai kita situacija. Pirmagimis jau paauges, protingesnis ir tikrai kur kas lengviau, nors atrodo kas cia tas puse metu, bet skirtumas akivaizdus. Su ginekologe turim itarima, kad nestumas nesivyste butent del laktacijos, tad tikrai siulyciau palaukti. Nors kitos ir abu vaikus paskui maitina...
Rūta M. parašė:
Sveiki, as irgi norejau mazo skirtumo ir pastojau kai dar zindziau... Plius pirmom savaitem po pastojimo sunui buvo 40 temperatura, dantys dygo tai buvo laaabai dau…
O kodel itaria, kad del laktacijos nesivyste? 🙂
Juk ir nemaitinanciom buna nesivystantys 🙂
Junique parašė:
Turime viena, laukiames antro. As labai noriu triju, bet vyras grieztai pries... Labai liudna, na bet gal dar pavyks perkalbeti arba pati persigalvosiu...
Mano vyras buvo pries trečią, bet po 6 metų susilaukėme 😊
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai