Rimtushka parašė:
O kam tartis? Vistiek uz Jus niekas kitas nepagimdys ;) o daktarai, kiek man teko susidurti visi labai geri ir puikiai atliekantys savo darba.
as nezinau, todel ir klausiu kitu nuomoniu, kad jei taresi tai kodel
Josvainių g. 2, KaunasRimtushka parašė:
O kam tartis? Vistiek uz Jus niekas kitas nepagimdys ;) o daktarai, kiek man teko susidurti visi labai geri ir puikiai atliekantys savo darba.
as nezinau, todel ir klausiu kitu nuomoniu, kad jei taresi tai kodel
Kol pagimdziau dvi pamainos pasikeite
nei vienai nei kitai priekaistu neturiu. Gulejau 5 dienas (pati atsisakiau vykti namo, kol pilnai nesutvirtejom). Palatos rekonstruotos, vyras visas dienas nakvojo, susimokejo apie 5 eur uz para. Zodziu kaip sanatorijoj jauciaus
jei dvejojat yra paskaiteles kiekviena ketvirtadieni 12h, aprodo gimdyklas ir palatas.
Pirmą kai gimdžiau, tariausi ir su gydyroja, ir su akušere. Antrą ir trečią kartą tariausi tik su akušere, kadangi ji praktiškai priima gimdymą (jei viskas sklandu). Tariausi būdama 34 sav. Iki pat gimdymo ir po jo su akušere nuolat palaikėm ryšį, skambinti iškilus bet kokiam klausimui gali dieną ir naktį. Po gimdymo turėjau problemų su krūtimis, nenusisuko nė karto, padėjo kuo galėjo kol viskas susitvarkė. Štai kodėl verta tartis
Labai ilgai galvojau kur gimdyti klinikose ar 2 klinikinei ligoninei. Visokiu nuomoniu prisiklausiau, buvau paskaitelese ir ten ir ten. Galiu pasakyti, kad vizualiai vienodai abienose.
Atrode visi gimdo klinikose tai ten tikrai bus geriau, bet 2 klinikineje ligonineje dirbo mano gydytoja kuri priziurejo visa nestuma gydytoja Lina. Tos dvejones tesesi iki pat galo kol galiausiai pasirinkau klinikine ligonine.
Gimdymas buvo skatinamas. Viskas buvo taip sklandziai, visi tokie malonus. Zinoma as tariausi su gydytoja ir akusere galiu pasakyti tokio rupescio nesitikejau tikrai. Likau viskuom patenkinta ir labai dziaugiuosi, kad susitarusi buvau.
Taip pat norejau pamineti del epidurinio nuskausminimo, cia forume buvau skaiciusi apie vyresne moteri kur atlieka sia procedura kokia ji nekompetetinga ir t.t as jos bijojau kaip nezinau ko. Bet ir ji buvo super maloni kita ryta atejo pasiteirauti ar viskas gerai kaip jauciuosi.
Vyrui kainavo 4 eurai para.
Taip, kad tikrai labai rekomenduoju sia istaiga viskas nauja ir naujagimio skyriaus aparatura super nauja viskas net nzn ka pridurti
Star123 parašė:
Labai ilgai galvojau kur gimdyti klinikose ar 2 klinikinei ligoninei. Visokiu nuomoniu prisiklausiau, buvau paskaitelese ir ten ir ten. Galiu pasakyti, kad vizualia…
Gal galite privaciai parasyti del tarimosi kainu?nes planuoju kita savaite pati kalbeti su Linomis del gimdymo
ačiū
Star123 parašė:
Labai ilgai galvojau kur gimdyti klinikose ar 2 klinikinei ligoninei. Visokiu nuomoniu prisiklausiau, buvau paskaitelese ir ten ir ten. Galiu pasakyti, kad vizualia…
Man irgi ta anesteziologė labai patiko ;)
Kucisand parašė:
Gal galite privaciai parasyti del tarimosi kainu?nes planuoju kita savaite pati kalbeti su Linomis del gimdymoačiū
Ir aš norėčiau žinoti
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai