Ruta27 parašė:
Labas rytas mamytesnestukes
![]()
as ka tik pabudau, sianakt gerai visai miegojau kaip nekeista![]()
Sveikute
Ruta27 parašė:
Labas rytas mamytesnestukes
![]()
as ka tik pabudau, sianakt gerai visai miegojau kaip nekeista![]()
Sveikute
sonca1 parašė:
Rutele tik pasirode ir dingo,o gal ne???![]()
nea, nedingau, lova db ejau tik pasiklot, pirma saldumynu prisikisau, tai db sportuoju
ka jus veikiat?
Ruta27 parašė:
nea, nedingau, lova db ejau tik pasiklot, pirma saldumynu prisikisau, tai db sportuoju![]()
ka jus veikiat?![]()
Sunyti katik pamaitinau
uzmigdziau
Bet ziuriu,kad mano neklauzadai siandien visai nesimiega ir vel gyvas
jolkadk parašė:
As nesenei atsibudau, buvau uzmigus valandelepavalgiau, galvoju ka dabar nuveikus.... bet labai tingiu, tai turbut dar prie kompo pagulesiu
![]()
as tai prisedau, eisiu uzkast ka... ir paskui po biskiuka daiktus krausiuos, ryt vesiuos jau daiktus pas teva, snd jau vaziuociau, nes cia kur gyvenu jau kazkam nuotaikos nera, tai atsibodo jau ir klausytis ... atsikeliau su nebloga nuotaika, o prisiklausau vien zirzimu... nu nx...
Ruta27 parašė:
as tai prisedau, eisiu uzkast ka... ir paskui po biskiuka daiktus krausiuos, ryt vesiuos jau daiktus pas teva, snd jau vaziuociau, nes cia kur gyvenu jau kazkam nuotaikos nera, tai atsibodo jau ir klausytis ... atsikeliau su nebloga nuotaika, o prisiklausau vien zirzimu... nu nx...
jau tau tikrai ramybes reikia, mums visoms...
ir ne tiek jau daug laiko liko... Pats laikas kraustytis i jaukius namucius
aniuta07 parašė:
o as vat grizau is savo stomatologo - susitvarkiau dantukus ir galiu ramiai laukti gimdymo - nebaisu, kad netycia gali pradeti kazka skaudeti![]()
man tik leido tvarkytis dantukus po gimdymo, tai tik turiu vizita pas stomot kovo 21..
na taip tikrai, patikek kaip uzpisa, kaip durne gali jaustis db
skaitos dar drauge, iseisiu lai pamirsta, jei tokia yra, del to draugiu ir neturi ji...
Ruta27 parašė:
man tik leido tvarkytis dantukus po gimdymo, tai tik turiu vizita pas stomot kovo 21..
na taip tikrai, patikek kaip uzpisa, kaip durne gali jaustis dbskaitos dar drauge, iseisiu lai pamirsta, jei tokia yra, del to draugiu ir neturi ji...
oi ne viena tokia pazystu
labai savim pasitikincios buna ir kietos, bet draugiu neturi...
vietoj taves, jau senei buciau pas tete su visais daiktais isrukus
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai