Sraige parašė:
Sveikos![]()
na, maniskiai dar nesedi...![]()
mano ir labai silpnai nieko tokio manau
Sraige parašė:
Sveikos![]()
na, maniskiai dar nesedi...![]()
mano ir labai silpnai nieko tokio manau
ameliukas77 parašė:
mano ir labai silpnai nieko tokio manau![]()
as irgi del to nei kiek nesinervuoju
mano Juliukas tik savaite kaip vartytis pradejo, net gavom siuntima darytis galvos echo
gavom ji, kai dar nesivarte, bet ryt vis tiek eisim pasidaryt, del viso pikto, nors zinau, kad viskas jam gerai
Sraige parašė:
as irgi del to nei kiek nesinervuojumano Juliukas tik savaite kaip vartytis pradejo, net gavom siuntima darytis galvos echo
gavom ji, kai dar nesivarte, bet ryt vis tiek eisim pasidaryt, del viso pikto, nors zinau, kad viskas jam gerai
![]()
aisku mamos jaucia geriausiai
bet tikrai niekas per galva neduos jei pasitikrinsit
praneskit kaip jam..musu mazyte 4 pradejo vartytis o be sustojimo nuo 5 men tai nepaguli ramiai reikia butinai 10 kart pries miega apsiverst
ameliukas77 parašė:
aisku mamos jaucia geriausiaibet tikrai niekas per galva neduos jei pasitikrinsit
praneskit kaip jam..musu mazyte 4 pradejo vartytis o be sustojimo nuo 5 men tai nepaguli ramiai reikia butinai 10 kart pries miega apsiverst
![]()
mano Simukas pradejo vartytis nuo 4.5 men
tai ir neramu, kai vienas jau beveik ropoja, o kitas guli sau patenkintas ir net nesistengia verstis.. bet dabar jau vartosi i abi puses, dar sulauksim masaziuku ir pasivysim broli
Laba vakariuka
prisijungiu ir as si vakara
pasirodau cia kaip baltas menulis, perskaitau po 50 zinuciu ir einu miegelio
diena vis maziau laiko randu sau, arba prie kompo pasedet... Mazius lb mamos demesio nori, tai zaidziam kartu, arba jeigu jis vaikstyneje, tai as tvarkausi
taip ir pralekia dienele
Maniskis jau sedi visikai normalei, net nezinau kaip pradejo, nes su pagalvem gal tik pora kartu buvau paremus
buteliuka valgydamas pats laiko,as tik ziuriu, kad neismestu
stoti taip pat lb nori, kai pastatau ant zemes, deda kojytes lyg eitu
graziausias vaizdas, kuriuo neatsistebiu dar iki siol: kai isgirstu jog vaikas atsibudo, nuejusi i kambari pamatau ji sedinti ir besipsysanti man
nu pasaka zinokit
kaip guli ir sypsosi, taip pat grazu, nu bet kai pamato mane ateinancia jau is kito kambario sededamas.... nerealu!!!!!!!!!
jolkadk parašė:
man atrodo, kad kiekvienas mazius sedi, vaiksto, ar ropoja, tada kada jam ateina laikas... juk nevisi vaikai vienodai vystosi, ir jums viskas bus gerai Sraige, pamatysi![]()
![]()
![]()
dekui Jolkadk
as irgi matau, kad viskas bus gerai, nes ir vyresnis brolis nesvarte
tik visgi neramu
jau antra karta su Juliuku i tas santariskes vaziuojam, is pradziu klausa tyrem, dabar echo
nefainai tos ligonines nuteikia
Sraige parašė:
dekui Jolkadk![]()
as irgi matau, kad viskas bus gerai, nes ir vyresnis brolis nesvartetik visgi neramu
jau antra karta su Juliuku i tas santariskes vaziuojam, is pradziu klausa tyrem, dabar echo
nefainai tos ligonines nuteikia
![]()
nuteikia tai tikrai nefainai, bet po to kai istiria, pacei ramiau buna... tada nekyla klausimu: o jeigu... viskas del vaikuciu, o kai paaugs, nebus jau tokiu problemu
prisiminsi tik ir viskas
paskui galesi lakstyt pskui juos ir girdet: mam noriu to, mama noriu ano...
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai