Anastella parašė:
ar daug musu lapkricio gale planuojancios Klp gimdyti?![]()
![]()
![]()
mano terminas lapkricio 20 d. bet gyd. sako kad galiu pagimdyti iki 10 d. tai ziuresim kaip cia bus. as Klp jurininku ligoninei gimdysiu
Anastella parašė:
ar daug musu lapkricio gale planuojancios Klp gimdyti?![]()
![]()
![]()
mano terminas lapkricio 20 d. bet gyd. sako kad galiu pagimdyti iki 10 d. tai ziuresim kaip cia bus. as Klp jurininku ligoninei gimdysiu
giedriki parašė:
O Jurininku ligoninej yra gimdykla?
Kiek zinai, klaipedoj tik miesto ligoninej priima gimdymus
giedriki parašė:
na tai gal ir susimatysim
dainora gerdauske parašė:
renka o kur kita gimdysite?
As dabar Uk, tai ten ir gimdysiu.. siaip esu kretingiske
O mamytes, ar jus esate girdejusios, kad KLP daug vaikuciu uzsikrecia stafilokoku, nes tipo ligonine ant kapiniu pastatyta
tik nepradekit manes smerkti, as nieko negasdinu , tik pasidalinu ziniomis ka girdejau. Gal dabar jau kas pasikeite nzn.
Fatiga parašė:
O Jurininku ligoninej yra gimdykla?
![]()
Kiek zinai, klaipedoj tik miesto ligoninej priima gimdymus![]()
Fatiga buk gera, kai pagimdysi su cp, manau tikrai pirmausi parasyk kaip tau sekesi, man lb idomus procesas, nes skaityti yra viena, o girdeti is zmogaus dar svieziu naujienu visai kas kita
dekui.
Renka33 parašė:
As dabar Uk, tai ten ir gimdysiu.. siaip esu kretingiskeO mamytes, ar jus esate girdejusios, kad KLP daug vaikuciu uzsikrecia stafilokoku, nes tipo ligonine ant kapiniu pastatyta
tik nepradekit manes smerkti, as nieko negasdinu , tik pasidalinu ziniomis ka girdejau. Gal dabar jau kas pasikeite nzn.
![]()
Nuo stafilokoko yra imamas tepinelis, man pries 2 savaites ji dare ir gydytoja viska puikiai paaiskino kaip ir kas, tad jei mamyte ji turi vaikuciui suleidziami gimdant vaistukai, o jei ne viskas yra gerai, gandai kazkokie...
Anastella, butinai papasakosiu, kaipgi kitaip!
As dar atsiverciau Jurininku puslapi, nu tikrai nera ten gimdyklos
Matyt Giedriki sumaise su Gimdymo namais ir viskas, pastatai salia, tai maza ka
O del stafolokoko, tai uzsikreciama tikrai ne del to, kad ligonine ant kapiniu
Paprasciausiai didesnis ligoniu, gimdyviu srautas, todel ir tikimybe uzsikresti didesne. Cia yra visu didziuju ligoniniu problemos, taip pat ir Kauno kliniku, 2 ligonines ir t.t.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai