Anastella parašė:
www.15min.lt/naujiena/zmones/lietuviai/karina-krysko-ir-saulius-skambinas-susilauke-sunaus-3-179256
Labas rytas
man atrodo jie pasirinko sia data, netikiu kad pati gimde, ko gero cezari dare .
Anastella parašė:
www.15min.lt/naujiena/zmones/lietuviai/karina-krysko-ir-saulius-skambinas-susilauke-sunaus-3-179256
Labas rytas
man atrodo jie pasirinko sia data, netikiu kad pati gimde, ko gero cezari dare .
Anastella parašė:
Labas rytas mamytes, norejau paklausti jusu gal zinot ka nuo tynimo daryti?baisiai tinstu, matyt vandenys kaupiasi, bet kazkaip nesivalo:kojytes kaip kalades, rankytes patinusios, tirpsta daznai nors kasdiena geriu magni...ar tai normalu likus 2 savaitem iki gimdymo?![]()
Suaip iprasta bet siulyciau ginei pasakyt kai eisi
Gintaryte25 parašė:
Suaip iprasta bet siulyciau ginei pasakyt kai eisi
buvau uzvakar, deja dabar talonas tik 22d
tai gal nedelst teks pasukti?zinau, kad tinti kaip ir normalu, bet kad tokios kojos kalades butu, net gazdina..
Ansstella, normalu.
Patarciau jokiu budu nenustot gert vandens! Ypac vyresni zmones, kaip ir mano mama dare, pataria negert skysciu. Bet mano manymu - kaip kitaip issivalys organizmas. As isgerdavau gryno vandens po 2-3 l, kartais ir daugiau. Ne visada lakstydavau i tualeta, kartais atrodydavo, kad vanduo kazkur pradingsta organizme. bet kai pradedavo atleist, tai ir be gerimo sisiodavau kas 10 min.
Taip pat man padedavo vaiksciojimas. Kad ir kaip sunku bejudet paskutinemis savaitemis, vis tiek mama istempdavo i lauka, nors 1 km nueit.
Dar pratima toki darydavau:
Atsigulus ant nugaros pakelt rankas ir kojas ir virsu (geriau po viena koja, lengviau islaikyt bus) ir pakratyt. Na kaip vaikai saulute rodo
. Pakracius 2-3 sekundes nuleist, pakeist koja ir vel pakratyt. Jausdavau iskart, kaip biskuti atleidzia kojas.

giedriki parašė:
o jatau kojos tai tikrai istinusios, o mane pykinti pradejo ir galva skaudeti, jauciuos kaip pirmom savaitem nestumo![]()
Istinusios, net tapkes nuspausdavo
Bet dabar atleido.
Skaiciau, akd tai yra del to, kad vaikas ir gimda uzspaudzia kraujagysles dubenyje, del to kojom maziau kraujo tenka, todel tinsta (cia sutrumpintas paaiskinimas
). Inkstai ar kt niekuo deti, vienintele iseitis - mankstintis ir vaiksciot. Aisku, cia mano atveju, gi tinstama ir del kitu priezasciu - inkstai, spaudimas ir kt.
Giedriki, man buvo irgi pora dienu, kai vemiau
laikykis
Jetau laikykites jus. Kaip fatiga sako gerkit daug vandens.
zodziu po apziuros man baigesi skausmai ir vel krapstau nosi. Isvada turiu akmeni ne gimda. Nujauciu kad cp gali pasibaigt man, bet kamstis isejo nakti labai gausus gal pajudes reikalai... Blemba jau vezi varo...
labas rytas,o man su tuo tinimu padeda tik gulejimas,kuo daugiau guliu tuo maziau tinstu
,uzvakar su vyru visa diena po parduotuves vaiksciojau,tai einu ir sakau jauciu kai visa tinstu,batai pradejo spausti,rankos kai bulkutes pasidare,zodziu net isigandau,gryzau namo pagulejau para laiko ir viskas atsileido.
Gintaryte25 parašė:
Jetau laikykites jus. Kaip fatiga sako gerkit daug vandens.zodziu po apziuros man baigesi skausmai ir vel krapstau nosi. Isvada turiu akmeni ne gimda. Nujauciu kad cp gali pasibaigt man, bet kamstis isejo nakti labai gausus gal pajudes reikalai... Blemba jau vezi varo...
Sveika, norejau paklausti, o kaip tas kamstis atrodo? Man vakar ginekologe ziurejo gimdos kakleli, o siandien ryte nusivalius pasirode tokia gelsva zele, drebuciai? Gal tai kamstis? Kazin kada gali prasidet gimdymas? Vakar jau buvo 1 cm atsidarymas.
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai