2011.09.21 16:25 (prieš 14 m.)
zinai stojau tam kad stociau, norejau labai i akuserija ar i dantu technikus, bet va as nenorejau buti studentas dieninis, kuris diena is dienos eitu i paskaitas ir sedetu tevu kiseneje(kaip mano sesuo) todel as jau net dvyliktoje klaseje dirbau, ne todel kad pinigu nebuvo, o todel kad as buvau energinga ir spedavau ir ten ir ten( nors dabar juokas ima juk i mokykla eidavau tik tris dienas o kitas keturias dirbau)egzaminus issilaikiau puikiai, bet va kai atejo stojimas, darbo mest nenorejau, tai ir padaviau dokumentus bet kur
istojau i kosmetojogija, taikomaja chemija ir ekologija, na kadangi manikiuristes kursus baigusi as tai nemaciau reikalo studijuoti as ten, chemija vien nuo to zodzio purto
liko ekologija. smagu aisku viskas gerai, grupe sauni viskas puiku, idomus mokslas, bet dabar matyt norisi uztarnauto poilsio, del to ir notaika tokia prasta
na as galiu dirbti viska ta pati kaip ir aplinkosauga
bet as tiesiog noriu buti mama, zmona ir namu seimininke, as nesu karjieriste, man norisi tokiu zemiskesniu dalyku
todel ir namukas musu stoves vienkemyje, prie misko, kaip as sakau, vaikuciai vasara gales pliki lakstyti, ir niekas pirstais nebadys, kaip dabar pletkai per pletkus, tai tas ta padare, anas va taip nedare....