2011.06.09 07:13 (prieš 15 m.)
labas rytas.
ankstyva aš šiandien
va išgeriu kavyte ir lekiu i darbelį...todėl dar prišokau pažiūrėti, ka prišnekėjot
žiūriu, čia tos, kur uk, tai vargsta šiek tiek..aš jau sakiau, kad lt niekas normaliai neprižiūri, tik šlapimą kiekvieną kartą, spaudimą matuoja,sveria, klausia kaip jautiesi..tai va, pasirodo, mumis čia lt visai dar neblogai prižiūri
man, pvz, pilveli matuoti pradėjo nuo 16 savaitės (matuoja pilvo apimti ir gimdos aukšti, na ta prasme, kiek aukštai jau pasikėlus). va dabar, kai buvau 18 savaite, tai vėl viska pamatavo, pasvėrė, spaudima tikrino, žiūri, ar skysčiai nesikaupia (tikrina kojas, klausia, kiek isgeriu). beje, gine sakė, kad per tokius karščius BŪTINA gerti laaaabai daug skysčių (geriausia - vandens). as, kadangi su pirmu nėstumu buvau ištinusi nuo skysciu kaupimosi, tai labai bijau, kad tai nepasikartotu, tai zinokit, geriu dabar jau noriu ar ne, vistiek geriu
patariu visoms ta daryti
o tas mamytes, kurioms dar nestuksena, gali pasakyti: gine sake, kad nesvarbu, ar tai pirmas ar antras at trecias nėštumas, leliuko stuksenimo gali nejausti iki 21 - 22 savaitės. va jei jau tada nejauti, tai reikėtu pasakyti...bet manau kad iki to laiko beveik visos apturi echo, tai va tada ir nusiramina, kai pamato lelių
ka gi, kavytė jau išgerta
linkiu geros dienos visoms storuliukėms