Aide parašė:
Aciu uz palaikyma![]()
Tikrai nera uz ka
Aide parašė:
Aciu uz palaikyma![]()
Tikrai nera uz ka
Astulee parašė:
bet kiek prisnekejot per paskutinias 2 val, as apakusi, tiek dar nemaciauIrma nu pilvukas tikrai geras
![]()
ka turiu ta turiu
sveikutes nestukes
tai jau tikrai kad jus cia daug prikalbat per diena,vakar neprisedau paskaitineti tai snd teko nemazai psl pravesrtsi
pavydziu baltu pavydu toms kurios jaucia judesiukus ir zino ka tures..nors liepos 5 bus ir man skanas tai gal pasirodys ka tarp kojyciu lelius turi
kalbejot apie skanus tai as turejau pirma kai buvo 12sav tai ejau kartu su vyru,nes jo anglu k. zinios didesnes uz mano tai jis mano vertejas
as tai svajoju apie mergyte,net sapnuose mane aplanko mergyte
vyras ''spangsta ''apie berniuka
o kas liecia vardus tai mes jau senai sugalvoje vardus: Melita ir Kajus toks sugalvojimas
as pasakiau vyrui kad bus tokie vardaai jis sako grazus tinka
tai nieko daugiau labai ir negalvojome
noreciau paklausti kaip atrodo tos liemeneles kur piena sugeria ar kaip jos ten vadinasi,nes dauguma rasote kad bega priespenis,pas mane dar viskas sausa
ir dar noreciau paklausti ritules is south amerikos,mano uosviai gyvena floridoje-miami tai jie man sako atvaziuoti gimdyti pas juos nes tada vaikas ir tevai gaus amerikos pilietybe.ka tu esi girdejusi apie tai?ar tai teisybe ar tik issigalvojimas?
tina1983 parašė:
Sveikutes|:0nu jus cia ir prirasinejot,yra reikalu perskaityti:)siandien dariausi echoskopa,ejom kartu su vyru:)sake gims mergaite:)mes apie ja svajodavom kiekviena diena ir pagaliau pasitvirtino,o siaubelis,negaliu savam kailyje issitureti![]()
sveikinimai
Ritata parašė:
sveikutes nestukestai jau tikrai kad jus cia daug prikalbat per diena,vakar neprisedau paskaitineti tai snd teko nemazai psl pravesrtsi
pavydziu baltu pavydu toms kurios jaucia judesiukus ir zino ka tures..nors liepos 5 bus ir man skanas tai gal pasirodys ka tarp kojyciu lelius turi
kalbejot apie skanus tai as turejau pirma kai buvo 12sav tai ejau kartu su vyru,nes jo anglu k. zinios didesnes uz mano tai jis mano vertejas
as tai svajoju apie mergyte,net sapnuose mane aplanko mergyte
vyras ''spangsta ''apie berniuka
o kas liecia vardus tai mes jau senai sugalvoje vardus: Melita ir Kajus toks sugalvojimas
as pasakiau vyrui kad bus tokie vardaai jis sako grazus tinka
![]()
tai nieko daugiau labai ir negalvojome
noreciau paklausti kaip atrodo tos liemeneles kur piena sugeria ar kaip jos ten vadinasi,nes dauguma rasote kad bega priespenis,pas mane dar viskas sausa
![]()
ir dar noreciau paklausti ritules is south amerikos,mano uosviai gyvena floridoje-miami tai jie man sako atvaziuoti gimdyti pas juos nes tada vaikas ir tevai gaus amerikos pilietybe.ka tu esi girdejusi apie tai?ar tai teisybe ar tik issigalvojimas?
labuka
jie tau gerai pataria
mes ir planuojam vaziuot i amerika leliu gimdyt
nes maniskis yra amerikietis, jo tevukai taip pries gimdyma isleke i amerika. ir veliau jis galejo suteikt tevukams ir artimiems visa... tik geriau yra mokintis i mokykla ar darzeli geriau lt, juos labiau sugrieb. ir us daug daugiau galimybiu... tik va nelabai mes zinom apie ligonines ir draudima... nes kiek sake maniskis jie plesia tai ujujuj jei turi draudima o kai jo neturi tai nelabai kaip ir zinom... kai uosvele suzinos prasysme ka ji mum viska suzinotu, kad pvz ar galeciau naudotis vyro draudimu kad apmoketu ligonines islaidas ir kokios geresnes ligonines. tai kai suzinosiu daugiau as tau pasakysiu
bet tikrai siulyciau gan gerai apgalvot nes pasiulimas yra tikrai labai geras
plius tau neturetu reiket vizos, tik esta, ten yra toks kaip ir leidimas ar kaip ir padoromi irasai kad tu busi us, gali lengvai gauti netu. o kaina tai apie 14 svariuku... ir gali viesieti apie 3 meneskus. tik nezinau ar ji reikalinga. as pries vaziuodama pasidariau del visa ko
ohhh ps sakei apie tevukus... jie gali gauti jej vaikas uzpildys anketa, bet pries tai jis turi dirbti ir gauti pakankamai pajamu islaikyti tevukus... tai jus gautumet bet po kiek laiko... gal dabar kas pasikeite nezinau. bandysim viska susizinot is uosvenes
Aide parašė:
Man tai dare PRISCA tyrima, bet nieko ten kraujukas neparode. Kadangi pirmas nestumas buvo tragiskas: gime mergaite su sirdeles yda, isgyveno tik 1 men, tai dabar siuncia pas genetikus. Truputeli neramu.
laikykis, tikrai numanau koks jausmas nerimaujant apie vaikuti, pati praradau pirma leliu bet tik kai buvo 3 menesiukai, aisku negaliu lygintis su tavimi, bet geriausia kuo maziau galvot apie blogiausia ir viskas bus gerai
dainora gerdauske parašė:
o tu maze nejauti dar?![]()
nea, ir tas mane labai neramina
Renka33 parašė:
Dar tokio negirdejau![]()
o as toki girdejau, tik tai buvo suniukas
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai